Doda funkcijo Road Atlanta in Car Sales – GTPlanet

Najnovejša posodobitev za Gran Turismo 7 je zdaj z nami in prinaša ogromno novih vsebin, dogodke z višjo vrednostjo in eno najbolj zahtevanih funkcij od lansiranja Gran Turismo Sport leta 2017

Z malo več kot 2,5 GB na PlayStation 4 in malo manj kot 3,1 GB na PlayStation 5 je ena najtežjih posodobitev, ki jih bomo verjetno videli v življenju igre – a tudi ena najpomembnejših.

Obstaja veliko stvari, v katere se je treba poglobiti, z novimi avtomobili, novo stezo, novo funkcijo in posebnostjo Praznovanje obletnice in Svetovni finale vsebino.

Gran Turismo 7 Posodobitev 1.26 Nove funkcije

Največja novost za večino igralcev v tej posodobitvi je nova funkcija prodaje avtomobilov, ki bo končno omogočila odstranitev rezervnih avtomobilov iz vaše garaže in vam za to ponudila nekaj kreditnih nagrad.

Uradno znana kot Car Valuation Service je najbolj zapletena različica te funkcije, ki je bila doslej vidna v igri Gran Turismo, saj upošteva kilometrino vozila, stanje naravnanosti in “tržne trende”; čeprav to ni posebej podrobno, lahko nakazuje, da bodo cene padle, če več igralcev prodaja isti avto.

Ko počistite knjigo menijev GT Cafe 39 — najboljšo glavno knjigo menijev — se boste morali odpraviti do prodajalca rabljenih avtomobilov in v zgornjem desnem kotu klikniti orodje za storitev ocenjevanja avtomobilov za dostop do te funkcije.

Tam boste lahko izbrali kateri koli avto v svoji garaži, razen avtomobila, ki ga trenutno uporabljate, avtomobila, ki ga je posodil proizvajalec, in avtomobilov DLC (vključno z bonusi za prednaročilo) ter ocenili njegovo vrednost.

Ocena je sestavljena iz dveh komponent: ocene karoserije, ki je trenutna ocenjena vrednost avtomobila (približno 50 % njegove “osnovne” cene) in se dnevno spreminja, ter ocene prilagoditve, ki upošteva vse nadgradnje, ki ste jih naredili. Avto boste lahko prodali za to skupno ceno; zavedajte se, da boste izgubili dele za uglaševanje, vendar obdržite vse kozmetične spremembe GT Auto.

Ena zabavna poteza je, da lahko vsak dan prodate le en primerek določenega vozila. Upajmo, da nimate preveč avtomobilov Honda NSX Gr.B za zamenjavo …

Gran Turismo 7 Posodobitev 1.26 Nova skladba

Posodobitev 1.26 doda eno najbolj zahtevanih dirkališč v resničnem svetu na forumu predlogov GTPlanet: Michelin Raceway Road Atlanta.

To 2,54 milj dolgo dirkališče v bližini Braseltona v Georgii je dom letnega dogodka Petit Le Mans, 10-urne vztrajnostne dirke po krogu, na kateri nastopijo nekateri najhitrejši avtomobili z zaprtimi kolesi na svetu in je stalnica severnega koledarja motošportov. Ameriška serija IMSA.

Ima 12 ovinkov in več strmih sprememb v višini, kar bi moralo biti velik izziv. Na voljo je tudi nova izkušnja Circuit Experience, ki poteka po progi z uporabo Volkswagen Beetle Gr.3, z bonusom 1.000.000 cr za dokončanje vseh sektorjev na Gold.

Gran Turismo 7 Posodobitev 1.26 Novi avtomobili

V posodobitvi prihajajo tudi trije novi avtomobili, dva v trgovini z rabljenimi avtomobili — kot na začetku poltrajna “vroča” izbira, tako da sta takoj na voljo — in eden v Brand Central.

Za večino ljubiteljev motošporta je verjetno najbolj priljubljen Ford Sierra Cosworth RS500. To omejeno serijo Sierra RS Cosworth sta razvila Aston Martin in Tickford kot homologacijski model za dirke skupine A in “Cossie” je bil zelo uspešen. Trenutno ga lahko zberete za 200.000 kr v rabljenih avtomobilih.

Ljubitelji sodobnih športnih avtomobilov se bodo veselili tudi BMW M2konkurence. Ta M-car je priljubljen model, ki temelji na kupeju najmanjšega avtomobila BMW in je opremljen s šestsedežnim turbo motorjem s 405 KM. Če kaj drugega, je bolj podoben originalnemu E30 M3 kot trenutnemu M3 in je lahko vaš za 91.000 cr pri Brand Central.

Končno je tu tudi eden za ljubitelje JDM, z Nissanom Silvia (S14) Ks Aero 1996. To je avto, ki je bil v vseh večjih naslovih Gran Turismo (razen GT šport), zato je dobrodošla vrnitev in kot kupe z 208 KM, motorjem spredaj in pogonom na zadnja kolesa, je zelo zabavna za vožnjo.

 • BMW M2 Competition 2018 – 91.000 cr (Brand Central)
 • Ford Sierra Cosworth RS500 1987 – 200.000 cr (rabljeni avtomobili)
 • Nissan Silvia (S14) Ks Aero 1996 – 60.000 cr (rabljeni avtomobili)

Na voljo je tudi četrti nov avtomobil, čeprav je tehnično podoba obstoječega avtomobila in ima edinstveno ime. To je 25. obletnica Red Bull X2019, ki ima svetlo rdečo in modro barvno shemo ter posebne nalepke. Avto boste »osvojili« s preprostim klikom na značko dogodka ob 25. obletnici na vrhu začetnega zaslona.

Gran Turismo 7 Posodobitev 1.26 Novi dogodki

V posodobitvi je izbor novih dogodkov za enega in več igralcev, od katerih jih je veliko povezanih s praznovanjem 25. obletnice.

Našli boste pet stalnih dodatkov k seznamu dirk, s tremi na novi lokaciji proge Road Atlanta in običajnim GT7 vrednosti nagrad. To so:

 • Michelin Raceway Road Atlanta
  • Turbo dirka športnih avtomobilov
  • American FR Challenge 550
  • Prototipna serija Gr.1
 • Brands Hatch
  • European FR Challenge 550
 • Dirkališče Willow Springs
  • Mojstri zgodovinskih športnih avtomobilov

Na vrhu zaslona, ​​za značko dogodka ob 25. obletnici, boste našli dva bonus dogodka za enega igralca, ki bosta na voljo do 3. januarja. Obstaja dogodek Manufacturers Cup, ki je sestavljen iz dirke desetih krogov na dirkališču Circuit de Spa-Francorchamps – velike finalne dirke ta konec tedna – in dogodka repasaže, podobnega Pokalu narodov, v četrtek na Suzuki Escudo Pikes Peak v Willow Springsu.

Vsaka je vredna 1,8 milijona zlatih kreditov – 300.000 cr za 10. ali boljše, 500.000 cr za 5. ali boljše in 1.000.000 cr – in vsako nagrado lahko osvojite samo enkrat.

Na voljo je tudi nov spletni kronometer z isto kombinacijo Escudo/Willow. Traja, nenavadno, do ponedeljka, 5. decembra, in čeprav se je prej razpravljalo o dvojni denarni nagradi, je trenutno prikazana z redno nagrado do 2.000.000 cr za zlato (kar ustreza trenutnemu rekordu plus 3 %).

Potrebovali boste naročnino na PlayStation Plus za druge dogodke, ki so del dnevne dirke A in še nedostopnih prvenstvenih dogodkov.

Dnevna dirka A bo v naslednjih dveh tednih potekala skozi tri tematske dogodke svetovnega finala. Prva dirka je Gr.3 Deep Forest Reverse Manufacturers Cupa do 28. novembra. Od takrat do 2. decembra poteka regionalni dogodek Nations z dirkalnikom Lamborghini VGT v Monzi. Končno je dirka za McLaren MP4/4 v Interlagosu za še en regionalni dogodek Nations. Vsak je vreden štirikratnik običajne vsote denarja.

Dogodki prvenstva bodo temeljili tudi na svetovnem finalu. Serija Toyota Gazoo Racing GT Cup vključuje tri kroge dirke za GR010 v Fudžiju 25. novembra, 29. novembra in 2. decembra. 3. december. Končno sta X2019 in Trial Mountain Reverse za Pokal narodov 28. novembra, 1. decembra in 4. decembra.

Končno sta na voljo dve novi knjigi Extra Menu, od katerih vsaka vsebuje naloge za zbiranje avtomobilov. Za 12. knjigo boste morali pobrati trio klasičnih Renaultov z zemljevidom s šestimi zvezdicami kot nagrado. Book 13 je zbirka Skyline GT-R – in morali boste obiskati Legends Cars (avtomobile lahko dodate na svoj seznam želja neposredno iz menijske knjige, da prejmete obvestilo, ko so na zalogi) – za šest zvezdic vstopnica za nagradni motor.

Gran Turismo 7 Posodobitev 1.26 Druge spremembe

Obstaja tudi nekaj drugih sprememb, začenši z dvema novima sklopoma Scapes. Te sestavljata komplet Road Atlanta in tematska kolekcija “Illuminations” s kreativno osvetljenimi ozadji.

Nove podobe vozil, ki temeljijo na tistih, ki so bile uporabljene na svetovnem finalu ta konec tedna, so zdaj na voljo v razdelku Showcase na zemljevidu sveta. Brezplačno jih lahko prenesete in uporabite v svojih vozilih. V GT Auto boste našli tudi 23 novih “pravih” barv avtomobilov, katerih nakup stane kredite v igri.

Kazenske črte na vzvratnih stezah Deep Forest in Trial Mountain so bile prilagojene, na dveh dirkalnikih Super Formule SF19 pa so fizične spremembe.

Igralci, ki uporabljajo Thrustmaster T-GT in Fanatec GT DD Pro, imajo zdaj nove možnosti dodelitve gumbov.

Čeprav nenapovedano, obstaja tudi izbor novih zamenjav motorjev, ki jih skupnost še odkriva. Vendar pa lahko najdete vse trenutno znane zamenjave naša namenska nit foruma.

Oglejte si več člankov na Posodobitev igre Gran Turismo 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *