Detroit Lions proti Buffalo Bills: 3 pereča vprašanja pred zahvalnim dnevom

DETROIT — Detroit Lions (4-6) iščejo svojo četrto zaporedno zmago, njihov najtežji izziv v sezoni pa prihaja v obliki Buffalo Bills (7-3) na zahvalni dan.

Preden začnemo spodaj, bomo poskušali odgovoriti na tri pereča vprašanja:

Ali lahko obramba Detroita potrdi te zaključke?

Prejšnji teden so Lions izsilili tri izgube proti običajno učinkovitim New York Giants. Pravzaprav so od prejšnjega tedna na svojih petih tekmah dosegli devet podaj. Potrebovali bodo več tega, nato pa še nekaj proti mogočnemu Billsu in branilcu Joshu Allenu. Podatnik je znan po tem, da izkoristi priložnost ali dve, zato bo moral biti previden, saj novinca Lionsov Aidan Hutchinson in Kerby Joseph kažeta, da imata nos za žogo na drugi strani. In ko smo že pri Allenu, v zadnjih štirih tekmah je izvedel šest prestreženih iger in izgubil neuspešno igro z nenavadno površno potezo, igral pa je zaradi poškodbe komolca.

»Ogromen je. Ogromen je, zelo ga bomo potrebovali,« je dejal glavni trener Lionsov Dan Campbell. “Potrebovali ga bomo in poglejte, to je bil del skrivnosti za nas. Dobivamo jih in to je — in to pomeni, da se obračamo za vogal, ker jih spravljamo ven. In tako moramo nadaljevati s tem trendom in če ga lahko spravimo v položaj, kjer bo čutil, da se mora znebiti žoge, jo bomo dobili v roke. Moramo kapitalizirati, tako da bo to za nas veliko. Za nas je bilo veliko.”

Katera različica Bills QB Josha Allena se prikazuje?

Tudi natančnost Josha Allena je padla med njegovim nedavnim nizom porazov. Vendar si je pomembno zapomniti, kaj lahko naredi ta podajalec, saj ne bi bilo pametno zaspati o njegovih sposobnostih. Allen se je odpravljal po nedavni poškodbi komolca in njegova natančnost je med temi štirimi težkimi nastopi padla na približno 60 %. Allen mu je še naprej sledil na tleh, z 226 jardi in dvema dotikoma v tem razponu. V prejšnji sezoni je vrgel 36 touchdownov in 15 prestreženih žog. Leta 2021 je bil drugi MVP, potem ko je opravil 69,2 % svojih podaj s 37 točkami in le 10 izbranimi točkami. Allen to sezono žogo bolj potiska navzdol in tvega. Na cesti so bile grbine. Še vedno pa ima pet iger z več kot 300 jardi, vključno z dvema dnevoma z več kot 400 jardi.

Kam bi četrta zaporedna zmaga postavila Lions v posezonsko sliko NFC?

Ali lahko verjamete, da govorimo o Lionsih in končnici tako pozno v sezoni, ne glede na kvote? Po treh zaporednih zmagah, vključno z dvema v diviziji, so izstopili iz kleti NFC North, zdaj pa so na drugem mestu.

NFC je na sredini videti povprečen in obstaja možnost, da se povzpnemo po lestvici. Lions so tretja ekipa iz končnice, za Commanders (6-5) in Falcons (5-6), držijo pa jih Cowboys (7-3), Giants (7-3) in Seahawks (6- 4). niz nadomestnih znakov. In celo s porazno zmago proti eni od elektrarn lige NFL. Samo eno moštvo se je po začetku sezone od 1. do 6. uvrstilo v postsezono. In to je bil Cincinnati Bengals leta 1970.

Stolpec: Da, Detroit Lions so v tekmi za končnico

»Ne. št. Nisem. Mislim, to je — ker je bilo spet, človek, morali smo uživati ​​v tisti igri sinoči na letu, in je bilo opravljeno,« je Campbell odgovoril na vprašanje, ali je preveril lestvico. »Ko sem se vrnil sem v pisarno, je bil že Buffalo, zato bi bilo lepo imeti dolg teden za uživanje, vsaj morda nekaj ur dlje. Toda takšna je narava tega, človek, gremo, gremo — in nič od tega ni pomembno, po mojem mnenju, če ne zmagamo naslednjega. Torej smo na dobrem mestu. Fantje razumejo, kaj — stvari, ki jih počnemo, nam omogočajo zmago. In s tem moramo nadaljevati in vem, da ne moremo začeti razmišljati o drugih stvareh in se izviti iz kalupa tega, kar smo bili zadnje tri tedne, kar smo bili. Moramo ostati na poti, kot smo bili do zdaj.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *