Dell ima edino ponudbo Nintendo Switch OLED za črni petek, ki smo jo videli

to Dell črni petek Posel se začne zgodaj: Dell ponuja Nintendo Switch OLED z White Joy-Cons, nedavno izdano igro Splatoon 3 in še en brezžični krmilnik, vse za samo 399,99 USD. Ta ponudba je cenejša od nakupa samega Nintendo Switch OLED (349,99 $ MSRP) in igre Splatoon 3 (59,99 $ MSRP), tako da v bistvu krmilnik dobite brezplačno. To je tudi edina ponudba Switch OLED, ki je trenutno na voljo.

Nintendo Switch OLED s Splatoon 3 in 2. brezžičnim krmilnikom za 399,99 USD

Nintendo Switch OLED + igra Splatoon 3 + drugi brezžični krmilnik

Nintendo Switch OLED + igra Splatoon 3 + 2nd Wireless Krmilnik

Splatoon 3 je izšel pred nekaj meseci, zato je malo verjetno, da bo prišlo do velikega padca cen. Je odlična igra, ki je družinam prijazna, kar pomeni, da lahko vsi, vključno z otroki, uživajo v tej igri. Ima tudi zabavne lokalne in spletne načine za več igralcev, tako da lahko vsi hkrati sodelujejo v akciji. Brezžični krmilnik MGC Switchplate je poprodajni krmilnik, ki običajno stane 39,99 USD. Ima dva pokrova magnetnega stikala, tako da lahko izberete črno ali belo, dvojni ropotajoči motorji, nastavljive analogne palice in gumbe za nazaj na zemljevid. Je kompakten in velik za manjše roke. Skratka, to je dobrodošel dodatek.

Nintendo Switch z Mario Kart 8 in 3 meseci članstva v Switch Online za 299,99 USD

Konzola Nintendo Switch z Mario Kart 8 Deluxe in 3 meseci paketa Nintendo Switch Online

Konzola Nintendo Switch z Mario Kart 8 Deluxe in 3 meseci Nintendo Switch na spletu Sveženj

Če menite, da ne želite odlične nadgradnje OLED, potem je standardno stikalo Nintendo še vedno odlična konzola. Če se ta dogovor sliši znano, je to zato, ker smo prejšnji črni petek videli nekaj zelo podobnega. Nintendo ni ravno inovator, ko gre za ponudbe za črni petek, vendar je to še vedno najboljša ponudba za konzolo Switch, kar smo jih videli ta mesec. Za ceno konzole Nintendo Switch prejmete brezplačno kopijo igre Mario Kart 8 Deluxe in 3 mesece članstva v storitvi Nintendo Switch Online.

Kupite konzolo Nintendo Switch Animal Crossing Edition in pridobite 35 USD bonusa Dell eGift Card

Konzola Nintendo Switch Animal Crossing Edition

Bonus $35 e-darilna kartica Dell

Nintendo Switch Animal Crossing Edition Konzola

Če nameravate uporabiti darilno kartico, v bistvu samo plačate 264,99 $ za konzolo Nintendo Switch. Če imate težave pri iskanju načina, kako porabiti darilno kartico v vrednosti 35 $, je najlažje kupiti nekaj iger ali dodatkov Nintendo Switch. Morda mislite, da Dell prodaja samo osebne računalnike, vendar imajo dejansko precej zdravo linijo priljubljenih iger in opreme Nintendo Switch.

Ali je Switch OLED vreden tega kot Switch?

Če si lahko privoščite vrhunski Switch OLED namesto modela, ki ni OLED, potem menimo, da je vsekakor vreden nadgradnje. Največji napredek je seveda zaslon. Nintendo Switch OLED ima zaslon OLED, ki ponuja boljšo kakovost slike kot originalni zaslon LCD. Ti vključujejo globljo črnino, bolj žive barve in boljše barvne prelive. Besedilo je ostrejše in lažje berljivo. Zaslon ni toliko večji (7″ na OLED v primerjavi s 6,2″ na ne-OLED), vendar se zdi veliko večji zaradi tanjšega okvirja. Druge nadgradnje, ki jih je vredno omeniti, so novo in izboljšano stojalo, vrata za žični ethernet na priklopni postaji ter ekskluzivna bela lupina stikala in ustrezni Joy-Cons.

Ali bo na voljo več ponudb Nintendo Switch OLED za črni petek?

Težko je reči. Dell je doslej edini prodajalec, ki oglašuje kakršne koli ponudbe Black Friday Switch OLED, in malo verjetno je, da bodo izvajali dve ločeni ponudbi hkrati. Izven črnega petka sploh nismo videli Nintendo Switch OLED v prodaji, razen če štejemo uvožene modele iz Združenega kraljestva.

Iščete več popustov? Oglejte si naš vodnik po najboljše ponudbe za črni petek in naše najboljše ponudbe Nintendo Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *