DaVinci Jeremie je kupil Bitcoin za manj kot 1 dolar, zato misli, da se ščiti pred prekoračitvijo vlade

https://www.youtube.com/watch?v=/bCg968rqWOM


Marca 2011 DaVinci Jeremie, voditelj Davincij15 na YouTubu kupil Bitcoin za 67 centov. Zdaj, več kot desetletje pozneje, ko se Bitcoin trguje okoli 16.500 $, je Jeremy dejal, da še naprej drži svoj Bitcoin, saj je to “denarni sistem, ki ga vlade ne morejo ustaviti.”


“[With Bitcoin], lahko takoj prenesete bogastvo na kogarkoli po svetu brez tretje osebe,« je dejal. “To je neverjetna tehnologija.”


Jeremy pravi, da bodo te lastnosti bitcoina postale še posebej očitne, ko bodo vlade začele uvajati digitalne valute centralnih bank.


»Mislim, da bodo vlade ustvarile lastne digitalne valute in ljudem onemogočile to [transact] blokirati, kaj kupijo, in jim povedati, kaj smejo in česa ne,« je dejal.


Predlagal je, da bi se ljudje nato obrnili na Bitcoin, da bi se izognili prekoračitvi vlade, in ga uporabljali v vsakodnevnih transakcijah.


Jeremie se je pogovarjal z Davidom Linom, voditeljem in producentom pri Kitco News.


Suženjstvo centralne banke


Del Jeremyjeve gorečnosti za Bitcoin temelji na njegovem preziru do trenutnega bančnega sistema, za katerega je trdil, da je pripeljal do “popolnega suženjstva”.


“Centralno bančništvo je najhujša vrsta suženjstva, ki je prizadelo vse človeštvo,” je dejal. “Če lahko jaz tiskam denar in moraš zanj delati, potem si to blago.”


Predlagal je, da sposobnost centralnih bank, da naredijo denar na voljo, povzroči prerazporeditev bogastva elitam.


“Zmožnost tiskanja denarja je zlo … ker izsesa bogastvo vsem drugim,” je dejal. »Samo kriminalci … hočejo ukrasti bogastvo vsem. Najboljši način za to je postati banka.«


Jeremy je tudi dejal, da naš trenutni finančni sistem povzroča, da inflacija spodkopava bogastvo ljudi.


“Ne morete varčevati z denarjem in trditi, da vas bo to popeljalo do upokojitve, saj bi lahko inflacija ušla izpod nadzora in vas izbrisala,” je dejal. “Potrebujemo denarni sistem, ki vam omogoča, da prihranite X denarja … in veste, da boste z njim lahko preživeli.”


Manipulacija cene bitcoinov


S ceno bitcoina se manipulira prek trgov izvedenih finančnih instrumentov in ETF-jev, je dejal Jeremy, ki je trdil tudi, da se manipulira z zlatom in srebrom.


“Bitcoin je edino blago na blagovni borzi, pri katerem ne morete dobiti dostave,” je dejal. “To je blago, ki ga je najlažje dostaviti … če pogodba o Bitcoinu poteče, je vse, kar dobite, gotovina.”


Jeremie je predlagal, da bi lahko naročila za nakup in prodajo oddali na borzi, da bi premaknili ceno bitcoina znotraj trgovanja znotraj dneva.


“Še en način [they manipulate price] je z ETF-ji,« je dejal. “Ljudje bi lahko kupili tisto, za kar mislijo, da je Bitcoin, na ETF, vendar to ni Bitcoin … cenovna izpostavljenost je le z ETF.”


Projekcija cene bitcoina


Jeremy je predlagal prag 12.000 $ in je dejal, da si bo Bitcoin sčasoma opomogel in dosegel 100.000 $.


»Mislim, da bomo verjetno videli 12 tisoč dolarjev [for Bitcoin],” je dejal. “Trajalo bo do leta 2024 [Crypto] Zima se bo res začela umirjati, ko bo prepolovitev bitcoina minila.”


Za Jeremiejev pogled na ceno Bitcoina si oglejte zgornji video


Sledite Davidu Linu na Twitterju: @davidlin_TV


Sledite novicam Kitco na Twitterju: @KitcoNewsNOW


Zavrnitev odgovornosti: Stališča, izražena v tem članku, so avtorjeva in morda ne odražajo stališč avtorja Kitco Metals Inc. Avtor se je potrudil zagotoviti točnost podanih informacij; vendar pa tudi Kitco Metals Inc. tudi avtor ne more jamčiti za točnost. Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za nagovarjanje k kakršni koli zamenjavi blaga, vrednostnih papirjev ali drugih finančnih instrumentov. Kitco Metals Inc. in avtor tega članka ne prevzemata odgovornosti za izgube in/ali škodo, nastalo zaradi uporabe te publikacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *