Crystal Dynamics trdi, da razvoj Perfect Dark poteka “izjemno dobro”

Crystal Dynamics trdil, da njegov skupni razvoj dela na Xbox‘s Perfect Dark ponovni zagon napreduje “izjemno dobro”.

To je po besedah ​​izvršnega direktorja Crystal Dynamics in Eidos Phila Rogersa, ki je med matičnim podjetjem zagotovil posodobitev projekta. Skupina EmbracerZaslužek bo izplačan v četrtek.

Objavljeno je bilo septembra 2021 Xbox je podpisal pogodbo s podjetjem Crystal Dynamics o sodelovanju pri razvoju Perfect Darkki je debitantska igra iz Microsoftnovi hišni studio Pobuda.

“Delamo na ikonični igri Perfect Dark in projekt gre izjemno dobro,” je danes dejal Rogers (prepis VGC).

Popolna tema – napoved napovednika

»Znotraj je bilo tako obetavno videti, kako je naša ekipa izkoristila to priložnost, ta nov način dela. Če razmišljamo o našem delu v prihodnosti, bo sodelovanje med studii, časovnimi pasovi, geografskimi območji in različnimi podjetji postalo pogostejše, zato je čudovito videti ekipo pri The Initiative in našo ekipo v Crystal Studios, kako tako dobro sodelujeta.”

Njegovi komentarji odmevajo komentarje vodje Xbox Game Studios Matt Bootyki je septembra dejal, da so dnevi posameznih studiev, ki so delali na velikih igrah, “že zdavnaj minili”.

Med vprašanji in odgovori PAX West je Booty dejal: »Torej, pravkar smo sklenili to veliko partnerstvo s Crystal Dynamics in na spletu sem prebral, ‘oh, to mora pomeniti, da obstaja težava ali kaj podobnega’ – ravno nasprotno je, kajne?

»V podjetju Crystal Dynamics imate to veteransko ekipo, veliko ekipo AAA z več kot 100 ljudmi, ki je na voljo. Seveda si želimo sodelovati z njimi, še posebej, če so takšno igro že naredili.

»In tako smo naredili ogromno dela. Če pomislite na Doba imperij 4 ki je bil predstavljen lansko jesen in je bil narejen v sodelovanju z Relic Studios v Vancouvru, odlično partnerstvo. In celo nekaj podobnega Simulator letenjasodelovali smo s studiem v Franciji, imenovanim Osebno.

»In takšen skupen razvoj, ko delaš z ljudmi, kot so Določena afiniteta [[[[zdravo]Železna galaksija [Killer Instinct]kos[[[[Minecraft Legends], so vsi ti studii tako ključni za izdelke, ki jih izdelujemo.

“Vendar dodaja tudi nekaj zapletenosti, če ima eden od teh studiev težave, to vpliva na urnik.

“Torej, minili so dnevi, ko lahko rečeš ‘vsi, zberite posadko v kavarni, vsem želim povedati, naj to sredo bolj trdo delajo.’ Tega že zdavnaj ni več, postalo je veliko bolj zapleteno od tega.”

Crystal Dynamics trdi, da je razvoj Perfect Dark v teku
Rogers je dejal, da bo naslednja igra Tomb Raider “pripovedovanje zgodb potisnila na novo raven”

VGC je marca poročal, da s Perfect Dark ni vse v redu in da je Iniciativa videla “hitri in drzni” val odhodov starejših v zadnjem letu.

Kar polovica osrednje razvojne ekipe, za katero je znano, da dela na ponovnem zagonu, je zapustila podjetje v 12-mesečnem obdobju, kar je privedlo do povečane vloge Crystal Dynamics v igri.

Takrat je vodstvo Initiative za VGC povedalo, da je prepričano v ekipo, ki jo ima, in da se ji pridružujejo novi talenti, ter opozorilo na kadrovske izzive v celotni industriji med pandemijo Covid-19.

Vendar pa so višji sedanji in nekdanji razvijalci Initiative, s katerimi se je pogovarjal VGC, val odhodov pripisali frustraciji nad smerjo projekta, ki sta jo določila vodja studia Darrell Gallagher, ki je prej vodil tudi Crystal Dynamics, in direktor igre Daniel Neuburger, ki je prej opravljal isto funkcijo. vlogo v studiu Tomb Raider sam je zapustil Xbox v začetku tega leta.

Med četrtkovim klicem o zaslužku je Rogers zagotovil tudi posodobitve o več drugih projektih v razvoju pri Crystal Dynamics in Eidos.

Crystal Dynamics je to povedal aprila naslednja igra Tomb Raider se je začela razvijati z uporabo Unreal Engine 5.

»Naše partnerstvo z Epske igre in integracija Unreal Engine 5 v našo razvojno orodno verigo nam resnično omogoča, da pripovedovanje zgodb potisnemo na nove ravni,« je dejal Rogers. “Nismo še objavili nobenih podrobnosti o načrtih za franšizo, vendar je ekipa navdušena, da bo naslednje leto čim prej pokazala, kam gremo.”

Dejal je tudi lanskoletna igra Varuhi galaksije eidos montreal nedavno dosegel mejnik za novega igralca.

»Naša nagrajena igra Varuhi galaksije je pravkar praznovala svojo prvo obletnico in presegli smo osem milijonov igralcev. Videli smo veliko angažiranosti igralcev, ko je ta naslov vstopil v Game Pass in Igralna postaja Plus pred kratkim.

“Pravkar sem se vrnil iz nekaj dni v Montrealu,” je nadaljeval Rogers. “Ekipa je zelo ponosna na igro, ki so jo naredili, in zdaj je veliko navdušenja nad tem, kako jo komercializiramo v naši poslovni enoti.”

Crystal Dynamics trdi, da je razvoj Perfect Dark v teku

Pred kratkim so trdili nova igra Deus Ex je v zelo zgodnjem razvoju pri Eidos Montrealin da studio dela na novem IP-ju ter sodeluje z Microsoftom pri igrah za Xbox, vključno z Fable.

“Tukaj pravzaprav ne delimo ničesar, vendar spremljajte prihodnje leto, ko se bomo, upamo, vrnili in vam povedali več o igrah, na katerih delamo pri Eidosu,” je dejal Rogers.

Končno je izvršilna oblast to odkrila Crystal Dynamics je prejel izjemen odziv do nedavne raziskave, namenjene merjenju zanimanja za morebitno oživitev njene dolgo mirujoče serije Legacy of Kain.