Črni petek Steam: Jesenska razprodaja 2022 | Začetni datum &…

Spet je tisti čas v letu, čas je, da kupite kup računalniških iger, ki jih ne boste nikoli igrali. Ja, to je še ena razprodaja v Steamu! Tu so datumi in ure začetka ter nekaj najboljših razpoložljivih ponudb. Uživajte!

Jesenska razprodaja Steam
Kaj želite videti v jesenski razprodaji Steam? | © Ventil

Vsi se zavedamo, da je prodaja v Steamu poceni in potrata. Igre so tako prekleto poceni, da na koncu kupiš več, kot bi jih sploh lahko igral. Kljub temu, kdo ne mara dobre kupčije?

Tokrat je na vrsti jesenska razprodaja Steam in pričakujete lahko veliko število iger iz vseh različnih žanrov, ki bodo znižane.. Spodaj lahko najdete vse informacije, ki jih potrebujete o jesenski razprodaji Steam.

  • Na žalost Hogwarts Legacy prednaročil ne bo v razprodaji Steam, lahko pa jih kupite tukaj, moji kolegi piflarji o Harryju Potterju: Hogwartsova zapuščina

Jesenska razprodaja Steam: čas začetka

Jesenska razprodaja Steam se začne v torek, 22. novembra, ob 10.00 po pacifiškem času (13.00 ET / 18.00 GMT / 19.00 CET) in bo trajala točno en teden do 29. novembra.. To je pravzaprav Steamov črni petek, le da traja en teden. Upam, da ste do zdaj končali letošnja igra letain ste pripravljeni na nekaj novega.

Mogoče bo nekega dne kakšen od teh kužkov prišel v Steam prodajo?

10 najboljših ponudb v jesenski razprodaji Steam

Pa pojdimo k najpomembnejšemu delu razprodaje: katere igre so v ponudbi in koliko bodo znižane? Tukaj je le nekaj naslovov, o katerih smo do zdaj slišali, brez posebnega vrstnega reda:

Portal 2 (-90 % / 0,99 USD)

Z izjemno pozitivnimi ocenami in množično kampanjo bi bilo skoraj neumno, če ne bi vzeli Portal 2. Poleg tega … je dobesedno 1 $. Le malo stvari je še mogoče kupiti tako poceni.

Wanderer (-20 % / 23,99 $)

Lahko preverite naše pregled Straya tukaj. To je dobra ponudba za tiste, ki želijo prijetno igro za enega igralca, ki se mučijo kot mačka. Ni največji prihranek pri samo -20 %, a tudi začetek ni tako drag.

Age of Empires IV: Anniversary Edition (-33 % / 26,79 USD)

Age of Empires IV je igra, za katero lahko preživite na stotine ur. Tudi če ne doseže višin druge igre, je še vedno zelo zabaven naslov, ki je vreden 27 $, še posebej glede na to, da je to Anniversary Edition.

Red Dead Redemption 2 (-67 % / 19,79 USD)

Ni vam treba razlagati, kaj je Red Dead Redemption. Vsem, ki še niso igrali, pa močno priporočamo, da si jo ogledajo. Tudi če ne marate kavbojev, je ta svet dovolj lep, da lahko vsak uživa.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (-90 % / 3,99 USD)

Če ste oboževalec serije Desparados ali ste bili oboževalec stare igre Robin Hood: Legend of Sherwood, potem kupite to zdaj. Resno, Shadow Tactics je ena najboljših prikritih taktik, ki so jih kdaj naredili, in je absolutno ugodna cena 4 $.

Razplet (-90 % / 1,99 USD)

To je zelo prikupna platforma in je zdaj na voljo po izjemno nizki ceni. Seveda to ne bo igra, ki bi jo lahko igrali na stotine ur, bo pa poskrbela za nekaj zabavnih popoldnevov. In vreden mora biti 2 $.

Fallout: New Vegas (-75 % / 2,49 $)

V redu, morda izgledamo poceni, ker vključujemo toliko iger za manj kot 5 USD, vendar so časi težki in ko so igre tako poceni, lahko tvegate brez strahu pred obžalovanjem kupca. A ne skrbite, ne bo vam žal, če ste dobili Fallout: New Vegas, ki ostaja ena najbolje ocenjenih iger v celotni bazi podatkov Steam in je morda najboljša v seriji.

Cyberpunk 2077 (-50 % / 29,99 USD)

V redu, to bo super kontroverzno. Nekateri bi rekli, da to ni vredno niti 30 dolarjev. Ampak, in to je velik toda, če vam je všeč distopična znanstvena fantastika, potem je kljub vsem svojim pomanjkljivostim Cyberpunk 2077 verjetno najboljša različica te fantazije, ki jo lahko najdete. CDPR se zavzema za njegovo izboljšanje, zato lahko to menite bolj kot naložbo.

Axe: Shadows Die Twice (-50 % / 29,99 USD)

In to je naš veliko manj kontroverzen predlog za 30 $. Sekiro na splošno velja za fantastično igro, ki je bila skrbno razvita. Ta igra res nima večjih slabosti, še vedno je odlična igra in je vredna vašega časa.

Hades (-40 % / 14,99 USD)

Končali bomo visoko: Had. To je izjemno priljubljena igra in velja za enega najboljših igralcev ječ v zadnjih desetih letih. Pravzaprav je verjetno eden najboljših prevarantskih pajkov vseh časov.

In tukaj imate, ljudje, vse, kar morate vedeti, da uživate v razprodaji Fall Creek. Oh, in če še vedno potrebujete Steam Deck za dejansko igranje nekaterih od teh iger, imamo te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *