Črni petek Nintendo Switch Live Blog: najboljše ponudbe za konzole, igre in drugo

Osveži

Lego Star Wars

(Zasluge za sliko: Lego Star Wars)

(odpre se v novem zavihku)

Nazaj smo. In obstajajo dobre in slabe novice. Začeli bomo s slednjim, ponudbe za konzole Switch v ZDA so milo rečeno redke. Vendar pa je dobra novica, da obstajajo odlične ponudbe za priljubljene igre, ki so odlična božična darila.

Izjemna ponudba je končana na Amazonu, kjer lahko dobite Lego Star Wars: Saga o Skywalkerju za 37,90 $ (odpre se v novem zavihku) – to je več kot 22 $ nižje od maloprodajne cene.

Primerno za starejše od sedem let, je odlična izbira ne le za oboževalce Vojne zvezd, ampak za vso družino.

ženska pije kavo

(Zasluge za sliko: giphy)

Dober večer, v Združenem kraljestvu je ura šele čez 22.00 in ves dan brskamo po internetu za odličnimi ponudbami Switch. Doslej je bilo tudi nekaj krekerjev, vendar je veliko zalog zdaj razprodanih in ponudbe so že potekle, zato smo ta črni petek spet na lovu za najboljšimi cenami Switch za konzole, dodatke in igre.

Ostani na vezi. Gremo na kavo in kmalu se bomo vrnili z več dobrotami Switchy.

Nintendo Switch Mario Kart

(Zasluge za sliko: Nintendo)

(odpre se v novem zavihku)

Dober večer, če se nam ravnokar pridružujete iz Združenega kraljestva, vas čaka poslastica. Amazon ima trenutno original Nintendo Switch, skupaj z Mario Kart in trimesečnim spletnim članstvom za £259 (odpre se v novem zavihku).

Kakšni so torej prihranki, slišimo, da se sprašujete? Nintendo Switch se samostojno prodaja za £259, tako da dejansko dobite igro in spletno članstvo tukaj brezplačno. Ni presenetljivo, da je to trenutno prodajna uspešnica na Amazonu – zgrabite eno, preden jih ne bo več.

Paket Nintendo Switch.

(Zasluge za sliko: NIntendo)

V redu, bodimo iskreni, trenutna ponudba ponudb za Nintendo Switch pušča malo želenega. Res je, da obstajajo ponudbe za vse okrog Switcha – kot so igre in krmilniki – vendar konzola ostaja trmasto nedotaknjena s popusti.

To je razen če gledate pakete. In kralj paketa Nintendo Switch ostaja to Nintendo Switch Neon Joy-Con + Mario Kart 8 Deluxe (GameDownload) + 3-mesečno spletno individualno članstvo Nintendo Switch za 299 $ pri Best Buy (odpre se v novem zavihku).

To je daleč najboljša ponudba, ki jo trenutno vidimo na konzolah v ZDA …

posnetek izdelka stikala z dihom divjine in kartice micro sd na barvitem ozadju

(Zasluge za sliko: Future/Nintendo)

Stranke iz Združenega kraljestva lahko dobijo belo Preklopite OLED v paketu z The Legend of Zelda: Breath of the Wild in 256 GB kartico Micro SD za 379 funtov 359 £ pri Currysu (odpre se v novem zavihku) takoj zdaj. Kljub temu, da je bila izdana ob prvi predstavitvi Switcha pred petimi leti, Breath of the Wild še vedno velja za eno najboljših iger, ki so na voljo na konzoli Nintendo.

Slike izdelkov več iger Nintendo Switch na temnem ozadju

(Zasluge za sliko: Future/Nintendo)

Best Buy prihaja z velikimi prihranki pri priljubljenih naslovih, kot je Legenda o Zeldi: Dih divjine (odpre se v novem zavihku), Mario Party Superstars (odpre se v novem zavihku), Sonic Frontiers (odpre se v novem zavihku) in Animal Crossing: Nova obzorja (odpre se v novem zavihku). Vsak od teh naslovov je trenutno nižji za dostojnih 20 $, in če pobrskate, jih najdete še veliko več.

Posnetek izdelka slušalk Razer BlackShark V2 na barvitem ozadju

(Zasluge za sliko: Future/Razer)

To so precej zahtevne igralne slušalke, ki jih je mogoče uporabljati s katero koli sodobno konzolo in osebnim računalnikom, zato so odlična izbira za igralce, ki želijo kar najbolje izkoristiti igre Nintendo Switch. Dobiti Igralne slušalke Razer Blackshark V2 iz Amazona zdaj 99,99 $ 69,99 $ (odpre se v novem zavihku)prihranite 30 $.

Slike izdelkov stikalnih ploščic PowerA na barvitem ozadju

(Zasluge za sliko: Future/PowerA)

Pozoren sem bil na morebitne ponudbe krmilnika Nintendo Pro, vendar noben prodajalec še ni znižal cene … Torej je druga najboljša znamka PowerA. PowerA izdeluje nekaj fantastičnih podlog z licenco Nintendo, ki so elegantne in dobre za uporabo: uporabljam eno namesto podloge Pro in mi je všeč. Amazon ima trenutno več svojih modelov znižanih, vključno s tem Strmoglavljenje Legend of Zelda (odpre se v novem zavihku) in Mario pav (odpre se v novem zavihku)prihranite do 15 $ na vsakem.

Promocijski posnetek paketa Nintendo Switch

(Zasluge za sliko: Future/Nintendo)

Trenutno lahko dobite podobno ponudbo, o kateri smo v tem blogu prvič poročali v Združenem kraljestvu Switch konzola v paketu z Mario Kart 8 in 3 meseci članstva v Nintendo Online za 299 $ pri Best Buy. (odpre se v novem zavihku)

Posnetek izdelka Switch Oled in dodatkov na barvitem ozadju

(Zasluge za sliko: Future/Nintendo)

Zdaj potujemo čez lužo, da preverimo nekaj ameriških ponudb. Če se odpravite na Dell, lahko prenesete takoj bel Switch OLED v paketu s Splatoon 3 in krmilnikom za 399 $ (odpre se v novem zavihku). S prvotno maloprodajno ceno 439,99 USD vam bo ta paket prihranil dobrih 40 USD.

Posnetek izdelka kartice SanDisk Micro SD na barvitem ozadju

(Zasluge za sliko: Future/SanDisk)

Nintendo Switch nima največje količine notranjega pomnilnika. Skromnih 32 GB se hitro porabi, če veliko igrate igrice, zato je pravi način, da si zagotovite več svobode, notranji MicroSD. Zdaj lahko uradno dobite SanDisk 256 GB MicroSD Licenca za Nintendo za 77,99 funtov 39,49 £ na Amazonu (odpre se v novem zavihku)zaradi česar je skoraj polovica cene!

Posnetek izdelka konzole Switch OLED in igre Pokemon na barvitem ozadju

(Zasluge za sliko: Future/Nintendo)

Če ste navdušen oboževalec Pokemonov na trgu za sijoče novo stikalo, potem je to za vas! Takoj zdaj Very ima bel Switch OLED v paketu s popolnoma novima Pokemon Violet in Scarlet for 389 funtov 329 funtov (odpre se v novem zavihku). Glede na to, da se konzola OLED običajno prodaja za 309 £ sama po sebi, je plačilo dodatnih 20 £ za dve novi igri, ki običajno staneta 41,99 £ vsaka, kraja.

slike izdelkov različnih iger LEGO Switch na barvitem ozadju

(Zasluge za sliko: Future/LEGO/Nintendo)

Trenutno so veliki popusti na vrhunske igre Nintendo Switch, še posebej ko gre za serijo LEGO. Spodaj so naši najboljši izbori najboljših prihrankov, ki so trenutno na voljo na Amazonu.

Posnetek izdelka paketa Nintendo Switch OLED na barvitem ozadju

(Zasluge za sliko: Future/Nintendo)

V preteklih dneh smo videli kar nekaj te ponudbe, vendar se jo še vedno splača kupiti, če tega še niste storili. Lahko prenesete zdaj bel Switch OLED v paketu s 3 igrami (Minecraft, Mario Kart 8, Animal Crossing) in 256 GB Micro SD z licenco Nintendo za £399 (odpre se v novem zavihku). To je samo 30 GBP prihranka pri priporočeni ceni, vendar je odličen začetni paket, če iščete Switch!

Ponudba paketa Nintendo Switch

(Zasluge za sliko: Nintendo)

(odpre se v novem zavihku)

Začetek našega bloga v živo je odlična ponudba ao.com, ki ima izvirnik Konzola Nintendo Switch z Mario Kart 8 Deluxe in Nintendo Switch Online za £259 (odpre se v novem zavihku).

Sama konzola se prodaja za £259, tako da v bistvu dobite članstvo in igro brezplačno. Dodajte izjemno hitro dostavo in to je trenutno ena najboljših ponudb Switch v Združenem kraljestvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *