Črni petek Google 2022 ponuja: Android, Chromebook in več

Črni petek je zdaj tukaj 9to5Google in koda naše ekipe 9to5Toys dela 24 ur na dan, da vam zagotovi najboljše ponudbe. V tednu zahvalnega dne bomo zagotavljali vse najbolj znižane cene za Googlove naprave, izdelke za dom, modo in drugo. Kot vedno bodo ta teden glavni igralci v središču pozornosti, saj bodo Amazon, Walmart, Target, Best Buy in številni drugi ponujali pomembne ponudbe. Spodaj si oglejte najboljše Googlove ponudbe za črni petek 2022 in še več.

Črni petek se začenja v vseh večjih trgovinah

Kot je bilo pričakovano, so skoraj vsi glavni igralci v igri danes razkrili ponudbe za kibernetski ponedeljek. To je Amazon vodi s svojimi vrtljivimi zlatimi škatlami ki gredo v živo vsako jutro ob 3.00 ET. Tokrat od Amazona pričakujemo nekaj največjih popustov doslej na tehnologijo pametnega doma, televizorje, opremo Apple in drugo. Ne pozabite dodati te strani med zaznamke za vse zadnje znižane cene.

Najboljše ponudbe za črni petek za Google/Android

Na Googlovi strani za črni petek so v prodaji vse nove izdaje znamke, ki so se pojavile v začetku te jeseni. Naša najljubša ponudba leta in zagotovo ena najboljših je novo znižanje cen Google Pixel 7/Pro, oba telefona sta zdaj na novi najnižji vrednosti vseh časov. To je nekaj prvih priložnosti, da prihranite pri prvencu, ki je prispel pred nekaj meseci in zdaj začni od 499 $ skupaj z vsemi ostalimi popusti za Google Black Friday spodaj.

Poleg tega boste našli tudi nekaj znatnih popustov pri drugih blagovnih znamkah v prostoru Android, kot sta najnovejša od OnePlus in Samsung. Vse te ponudbe za črni petek so podrobno opisane spodaj in bodo posodobljene ves teden.

Roborock izvaja dogodek varčevanja na črni petek

Prvo prodam sesalnik Roborock

Med črnim petkom in kibernetskim ponedeljkom lahko sklenete ubijalsko ponudbo za nov robotski sesalnik, pri čemer je Roborock S7 skupaj z ducatom drugih modelov močno znižan. Tukaj je celoten pregled.

ikona

Ponudbe Apple Black Friday

Najbolj vroča ponudba praznične sezone, ki je glavna v vseh Applovih znižanjih cen ob črnem petku popolnoma nove slušalke AirPods Pro 2 po najnižji ceni doslej. Po uvedbi prej jeseni je ena od prvih priložnosti za prihranek zdaj v živo po redni ceni 249 $ za pošiljanje. nova najnižja vrednost vseh časov 200 dolarjev. Slušalke ANC, ki prihajajo z vso Applovo najnovejšo pravo brezžično tehnologijo, so bile izboljšane za drugo generacijo z množico osveženih funkcij in novih dodatkov, o katerih lahko preberete v naše kritje popustov.

Uradna Applova dodatna oprema prav tako prihrani, saj se vse od nove linije etuijev za iPhone 14 pridružujejo polnilniki MagSafe in drugo. Skoraj vse spodaj je znižano za 25 %, veljajo pa tudi večji prihranki.

Amazon

Amazon je še ena velika blagovna znamka, ki bo letos prihranila na črni petek, pridružuje se Appleu in Googlu z nekaterimi pomembnimi ponudbami strojne opreme prvih proizvajalcev. Od vseh njegovih izdaj, kot so novi Echo Dots do Fire TV streamerjev, Kindlov in več, vse spodaj je po najboljši ceni leta.

Osnove za iPhone in Android v akciji

Vse najboljše tehnološke ponudbe za črni petek

Ponudba pametnih hiš je bogata

Dodatki za dom, moda in vse ostalo:

Pripravite se na črni petek tako, da spremljate 9to5Toys na vseh naših kanalih

Sledite 9to5Toys na Twitterju

Sledite 9to5Toys na Facebooku

Sledite 9to5toys na Instagramu

Prenesite aplikacijo 9to5Toys za iOS

Prijavite se na e-novice 9to5Toys

Naročite se na 9to5Toys na YouTubu

Naročite se na podcast 9to5Toys

FTC: Za zaslužek uporabljamo samodejne pridružene povezave. več.


Za več novic si oglejte 9to5Google na YouTubu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *