Črni petek 2022 Apple ponuja: iPad, Apple Watch, AirPods in več

Veliko tehnike je naprodaj Črni petek in kibernetski ponedeljek vključno z izdelki Apple. Spodaj smo zbrali najboljše ponudbe črnega petka za naprave Apple, ki jih lahko najdemo, vključno s prenosniki, iPadi, Apple Watches, AirPods in drugimi. Pozorni bomo tudi na ponudbe za iPhone, čeprav bomo verjetno videli popuste operaterjev na črni petek in ne dejanskih znižanj cen strojne opreme.

Najboljše ponudbe za črni petek za iPad

Zdaj je pravi čas za nakup iPada. The osnovni iPad 2021 s priključkom Lightning je dobra vrednost za 269,99 $. 100 $ popusta, ki prinaša 2021 iPad Mini s priključkom USB-C do 399,99 $ je dobrotudi , čeprav ta dogovor ni nov. Če iščete premium možnost, 2021 12,9-palčni iPad Pro s procesorjem M1 in zaslonom Mini LED še nikoli ni bilo ceneje, kot je zdaj, stane 899,99 USD za različico s 256 GB.

$260

Applov najnovejši začetni iPad je rahlo posodobljen z novim čipom A13 Bionic in 12MP sprednjo kamero, ki podpira Applovo funkcijo Center Stage.

Fotografija iPad mini 2021 s pritrjenim Apple Pencil druge generacije na modrem ozadju

$400

Applov prenovljeni iPad Mini se odreče gumbu Domov in se odloči za večji zaslon od roba do roba. Na voljo je tudi s hitrejšim procesorjem, podporo za USB-C in zgornjim gumbom za vklop, ki deluje kot senzor Touch ID.

iPad Pro z zaslonom Liquid Retina XDR

$900

Applov najnovejši iPad Pro ima lasten procesor M1 in Thunderbolt. Vendar pa se 12,9-palčni model ponaša tudi z najboljšim zaslonom med vsemi tablicami na voljo.

Najboljše ponudbe za črni petek za AirPods

Zaradi majhne velikosti AirPods so odlični za shranjevanje polnil, čeprav so nekoliko dražji za polnila (razen če vaša družina bolj kul stvari v njihovem kot v mojem). Novo, AirPods Pro druge generacije z odpravljanjem hrupa so dobili 50 $ popusta, in jih znižali na 199,99 USD pri več trgovcih. Če ne želite zapraviti toliko, AirPods tretje generacije so znižali na 139,99 USD, kar je 30 $ ceneje. Ta model nima odpravljanja hrupa in silikonskih ušesnih nastavkov, sicer pa je po zasnovi podoben profesionalcem. Še cenejši so Druga generacija slušalk AirPods, na voljo za samo 79 $ na Amazonu. Videli smo že boljše ponudbe za AirPods Max v primerjavi s tem, kar je zdaj na voljo, vendar so 449 $ pri večini trgovcev na drobno manj kot 549 USD, ki bi jih plačali, če bi nakupovali pri Applu.

Par slušalk AirPods v odprti polnilni torbici

$200

Najnovejša Applova slušalka AirPods Pro je prevzeta iz modela zadnje generacije, vendar vključuje krmiljenje s potegom in nov čip H2, ki omogoča izboljšano odpravljanje hrupa. Priloženo jim je tudi vodotesno polnilno ohišje, ki nudi podporo za robustno Applovo omrežje Find My.

Apple AirPods pred Audezo MX4

$79

AirPods so druga generacija Applovih pravih brezžičnih slušalk in najcenejši model v liniji AirPods.

$449

Apple AirPods Max odlikujejo zgledna kakovost izdelave, fenomenalen zvok in so v koraku z najboljšimi pri odpravljanju šumov.

Najboljše ponudbe Apple Watch za črni petek

Prazniki so pravi čas, da končno dobite popust, ki ste ga čakali na najnovejše modele Apple Watch. Tudi najnovejši Apple Watch Series 8 označuje znižanje cene do 50 USD od redne cene. Možnost velikosti 41 mm z zmogljivostmi GPS je 349 $ medtem ko je večji model 45 mm je 379,99 $ namesto 429 $. The 49 mm Apple Watch Ultra je bistveno dražji od prvotne cene 799 dolarjev, vendar tudi to je 60 $ ceneje za praznike.

Nekdo, ki nosi in se bo dotaknil ure Apple Watch Series 8.

$349

Najnovejša Applova pametna ura ima watchOS 9 skupaj s senzorji za zaznavanje trkov in temperaturo, ki vam omogočajo sledenje menstrualnega ciklusa – nekaj, česar ne boste našli pri nobenem drugem modelu.

Stranski pogled na uro Apple Watch z zapestnico Ocean ob bazenu

$739

Watch Ultra je najbolj vzdržljiva in zmogljiva ura Apple Watch, ki je na voljo. Ima debelejšo in večjo konstrukcijo kot serija 8, natančno sledenje GPS in senzorje, ki lahko merijo meritve potopov. Na voljo je v samo eni velikosti in konfiguraciji ter podpira GPS in LTE.

Najboljše ponudbe za Apple TV

Apple je pred kratkim izdal a novi model Apple TV 4K je manjši, a močnejši od prejšnje različice. To je boljša možnost, če želite večino funkcij, vključno s podporo za HDR10 Plus, dvojnim prostorom za shranjevanje (64 GB proti 32 GB) in priloženim daljinskim upravljalnikom Siri, ki ima možnost polnjenja USB-C, vendar je samo 5 $ popusta njegova normalna cena je 129 $. Če želite nižjo ceno, ne da bi zamudili preveč funkcij, Najnovejša generacija Apple TV 4K z 32 GB prostora za shranjevanje je samo 80 $ na Amazonu, kar je najnižja cena, kar smo jih kdaj videli. Poleg tega ima Ethernet, ki ga osnovni 2022 nima.

Apple TV 2021 in njegov daljinski upravljalnik Siri stojita na vrhu lesenega zabaviščnega centra.

$80

Najnovejša generacija Apple TV 4K ima procesor A12 Bionic in ima hitrejše delovanje s podporo za HDMI 2.1, Wi-Fi 6 in Thread.

Najboljše ponudbe za MacBook za črni petek

Na voljo je veliko modelov MacBook in popusti, ki smo jim priča za črni petek, so – zaenkrat – podobni tistim, ki smo jih videli prej. Nekaj ​​prihrankov pa se še najde. The MacBook Air z M1 procesor256 GB pomnilnika in 8 GB RAM-a pade na 799,99 $ (200 USD popusta). The Model MacBook Air 2022ki prinaša več nadgradenj, vključno z novim dizajnom, boljšo spletno kamero in zaslonom, polnjenjem MagSafe in čipom M2, je 1.049 $ namesto 1.199 $.

pri Najboljši nakuplahko dobite soliden posel 2021 14-palčni MacBook Pro ki je poln vrat, skupaj s procesorjem M1 Pro, 16 GB RAM-a in 512 GB SSD za 1.599 $ (400 $ popusta). The večji 16-palčni model iz leta 2021 ki ima M1 Pro z enakimi 16 GB RAM-a in 512 GB SSD, znaša 1999 $ pri Best Buy500 $ nižje od redne cene.

MacBook Air je najbolj impresiven prenosnik, kar sem jih uporabljal v zadnjih letih

$799

MacBook Air je Applov prenosni računalnik osnovnega razreda, ki je opremljen z novim čipom M1 podjetja v eni od treh različnih barv (srebrna, vesoljsko siva in zlata).

$1049

Prenovljeni MacBook Air je tanka in lahka naprava, ki jo poganja najnovejši Applov čip. M2 se ponaša tudi s spletno kamero 1080p in boljšim zaslonom kot njegov predhodnik, hkrati pa ohranja funkcije, kot sta dolga življenjska doba baterije in polnjenje MagSafe.

$1599

14-palčni MacBook Pro je odličen prenosni računalnik v mnogih pogledih, vključno z briljantnim zaslonom, odlično tipkovnico, hitrimi specifikacijami in nekaj uporabnimi vrati.

Novi 16-palčni MacBook Pro na mizi

$1999

Novi 16-palčni MacBook Pro je ustvarjalna moč, opremljena z najnovejšim Applovim silikonom. 16-palčni zaslon, ki ga je mogoče konfigurirati z M1 Pro ali M1 Max, lahko najamete hkrati za do tri zunanje zaslone in 4K TV, zahvaljujoč širokemu naboru vrat.

Najboljše ponudbe dodatkov Apple za črni petek

The Apple Pencil (druga generacija) je do 89 $ v Walmartu, cena, ki smo jo videli že prej, vendar je še vedno dobra. To pisalo je združljivo samo z zadnjima dvema ponovitvama iPad Air, najnovejšimi modeli iPad Mini in iPad Pro, ki segajo v prenovo leta 2018, ki je prinesla priključek USB-C v linijo Applovih tabličnih računalnikov.

Sledilniki Apple AirTag so priljubljen pripomoček za uporabnike iPhona, saj ga lahko pospravite v torbo, prtljago ali žep in spremljate njegovo lokacijo prek robustnega omrežja Find My. Običajno 29 USD na sledilnik, zdaj lahko dobite paket štirih za 79,98 USDkar zniža ceno na sledilnik na približno 20 USD.

Ilustracija AirTag

$80

Apple AirTags so nemoteče, vodoodporne in se povezujejo z ogromnim omrežjem Find My za lokacijo zunaj dosega.

na koncu, Najboljši nakup in Amazon so ponujajo darilno kartico v vrednosti 15 USD ali promocijski kredit za svoje izložbe ob nakupu darilne kartice Apple v vrednosti 100 USD. Promocija Best Buy je že v živo, Amazon pa poteka med črnim petkom in kiber ponedeljkom (25.–28. november).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *