Chiefs-Chargers Market Movers pred Week 11 Sunday Night Football

Zdaj 7-2 — in vodi v tekmi za prvega nosilca v končnici AFC — vse kaže dobro za Kansas City Chiefs. Toda v nedeljo jih čaka težka preizkušnja Los Angeles Chargers — znanega sovražnika, ki jim je vedno blizu. Kljub temu je priložnost vznemirljiva. Z zmago lahko Kansas City postavi AFC West skoraj popolnoma izven dosega katerega koli od svojih tekmecev – nekaj, kar nihče ni mislil, da bi bilo mogoče na tej točki sezone.

Tukaj je nekaj Chiefov, ki bi lahko bili v vzponu (ali padcu) v 11. tednu igre.

Biki

Tennessee Titans proti Kansas City Chiefs

Fotografija: David Eulitt/Getty Images

Desni branilec Trey Smith: Po velikem boju proti Tennessee Titans v 9. tednu je bil fantastičen tok Nedeljska zmaga s 27-17 proti Jacksonville Jaguars — in ni naključje, da je tekaška igra ponovno postala učinkovita. Na kratkem jardu (in ko se umakne) Chiefsi radi vodijo žogo za Smithom. Ko streže palačinke, ni pomembno, kateri branilec je v igri; verjetno nakopiči meter. Poglej, ali lahko dominira proti Chargerjem. To bi lahko bila razlika med tem, ali Kansas City vodi uravnotežen, učinkovit napad – ali tistega, ki se bori.

Tesen konec Noah Gray: Chiefsi morda niso našli le svojega št. 2 tight enda, ampak tudi skrivno orožje v igri podajanja. Gray ni pokazal velikih številk, vendar je v zadnjih nekaj tednih odigral nekaj ključnih iger. Prav tako je videti veliko bolje kot bloker – in pomembno prispeva k posebnim ekipam. Je morda še vedno skriti del tega zločina? Če je tako, se bodo Chiefs soočili s pravo dilemo, ko se bo Blake Bell vrnil po poškodbi. Za zdaj bodite pozorni na številko 83, ko bo branilec Patrick Mahomes moral doživeti svoj prvi poraz. Grey bo morda našel način, da to ponovi.

Obrambni pristop Khalena Saundersa: Po skoraj vseh statističnih merilih je četrtoletni igralec boljši od začetnika Derricka Nnadija. Saunders je bil nedvomno boljši kot bočni branilec — in zagotovo bolj učinkovit pri lovu na podajalca. V zadnjih treh tekmah je skupaj z devetimi pritiski v sezoni zabeležil tri sacke. Ima pogodbeno leto in ima novega trenerja obrambne linije – zdi se, da ga oboje motivira za novo raven igre. Poglejmo, ali lahko veliki fant obdrži svoj niz pri življenju proti branilcu ekipe Chargers Justinu Herbertu — kajti pritisk zaradi hitrega podajanja štirih igralcev bo eden od ključev do zmage v nedeljo.

Drugi trendi v pravo smer: Wide receiverja Marquez Valdes-Scantling in Kadarius Toney, kotna branilca Trent McDuffie in Joshua Williams, linebacker Leo Chenal, obrambni igralec Chris Jones in tekač Isiah Pacheco.

medvedi

Buffalo Bills proti Kansas City Chiefs

Fotografija: David Eulitt/Getty Images

Prava poteza Andrewa Wylieja: Ne da je petoletni profesionalec igral slabo proti Jaguarjem. Medtem ko je bil v igri, je bila zaščita podaje veliko boljša kot v 9. tednu. Tukaj je težava: ni bilo popuščanja, ko je princ Tega Wanogho – s samo 19 prejšnjimi napadi v karieri – vskočil po poškodbi Wylieja. Z izjemo tekačega Michaela Burtona – kjer je bil hitro premagan – je Wanogho igral nad standardom, ki smo ga videli pri pravilnem obračunu v tej sezoni. Če lahko zamenjamo Wylieja brez spodrsljaja v napadu, bi to lahko odprlo vrata za pravo konkurenco na kraju samem? Wylie ta teden vadi, tako da bo morda dobil priložnost za igro – vendar bo zanimivo videti, ali bo lahko še dolgo vztrajal na začetni službi.

Linebacker Darius Harris: V zadnjem času so se igralci Kansas Cityja uveljavili – in rotacija postaja vse jasnejša. Nick Bolton in Willie Gay, Jr. ostati na vrhu; oba igrata na visoki ravni. To je Harrisa nekoliko potisnilo navzdol na lestvici globine – toda pojav novinca Lea Chenala bi lahko bil tisto, kar bi Harrisa potisnilo samo v posebno ekipno vlogo. V nedeljo je bil Chenal videti veliko bolje. Če se bo ta trend nadaljeval, bi lahko kmalu videli Harrisa na seznamu neaktivnih igralcev Kansas Cityja.

Široki sprejemnik Skyy Moore: Veliko smo govorili o njem, a trend se nadaljuje glede novinca v drugem krogu. Moorova sezona se še ni začela – in ni jasno, kdaj se bo to zgodilo. Z Mecolejem Hardmanom proti Jacksonvillu je bil Kadarius Toney pravo razodetje – in njegova vloga se bo verjetno povečala v nedeljo zvečer. Mahomes ima za seboj fenomenalno sezono, ko je žogo posredoval toliko igralcem — a ko cilja na Moora, se zdi, da se dogajajo slabe stvari. Upam, da se bo to spremenilo v 11. tednu – vendar ne zadržujem diha.

Drugi trendi v napačno smer: placekicker Harrison Butker, runback Michael Burton, defensive end Malik Herring in defensive tackle Derrick Nnadi.

Izbira vrednosti (spalno mesto): Clyde Edwards-Helaire

NFL: 13. NOV Jaguars pri Chiefsih

Fotografija Scott Winters/Icon Sportswire prek Getty Images

Vračanje po deskah je lahko frustrirajuće. Ne glede na to, ali nekatere od nas to stane domišljijske igre ali povzroči, da je ekipa pri vodenju nogometa divje nedosledna, zdi se, da Kansas City preprosto ne razume svoje tekaške igre. Potem ko so on in ostali tekači izgubili tekmo proti Titanom, Edwards-Helaire ni dobil niti enega prenosa proti Jacksonvillu. Kljub temu je v tej sezoni združil štiri precej dobre igre – vključno z ekipo Chargers v 2. tednu. Končno cono je našel šestkrat, medtem ko je v povprečju dosegel 4,2 jarda na nošenje in 8,9 jarda na ulov. Toda po njegovi impresivni predstavi proti Jacksonvillu, Isiah Pacheco tudi ima štiri dobre igre – in v povprečju 4,7 jarda na prenos. Ne glede na pristranskost časopisov sta bila oba igralca v tej sezoni podobno učinkovita. Razlika je v tem, da ko ga dejansko uporabijo, Edwards-Helaire ponuja veliko več v igri podajanja. Prezgodaj je, da bi ga izključili iz te rotacije. Pravzaprav mislim, da obstaja možnost, da se v nedeljo zvečer vrne v vodstvo. Nihalo volja zavihtela se je nazaj v njegovo smer. Vprašanje je le, kdaj se bo to zgodilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *