Cenovne ravni bitcoinov za opazovanje trgovcev, kako stavijo na BTC pod 14.000 $

Bitcoin (BTC) je na odprtju Wall Streeta 21. novembra ostala nespremenjena, potem ko je teden zaključila na ravneh, ki jih ni bilo od konca leta 2020.

BTC/USD 1-urni svečni grafikon (Bitstamp). Vir: TradingView

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView je pokazal, da se BTC/USD giblje nad 16,000 $, potem ko je padel pod najnižjo vrednost čez noč.

Razpoloženje je ostalo na robu noža, saj so se govorice o konglomeratu kriptoposlov, Digital Currency Group (DCG), še naprej širile.

Zaskrbljenost je bila osredotočena na 10,5 milijarde dolarjev vreden naložbeni nosilec, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), z neutemeljenimi zgodbami o možnih likvidnostnih težavah, ki se pojavljajo na družbenih medijih.

Coinbase, domnevno skrbnik GBTC potrjeno njegovo imetje v bitcoinih – več kot 635.000 BTC – je bilo tisti dan varno in zdravo.

GBTC je bil le ena od več potencialnih žrtev v procesu Padec borznega trga FTX in povezanih podjetij, vendar so cene kriptovalut ostale zelo občutljive na to temo.

Trgovci in analitiki so se tako postavili v vrsto, da bi dosegli kratkoročne ciljne cene BTC, kar morda ni presenetljivo večinoma na spodnji strani.

Lev: 14.600 $, 15.300 $, 17.580 $

Priljubljena komentatorka na Twitterju Anbessa je predstavila primer za BTC/USD za ponovno testiranje nižjih ravni, ponudila pa je tudi raven ponovnega vstopa, če se moč trga povrne.

Nadgradnja V razpravi na Twitterju s priloženim grafikonom je izpostavil 14.600 $ kot »najboljše« področje za povečanje izpostavljenosti BTC.

»Čas je minil, a načrt se ni spremenil. Ponovni vstop je zdaj nekoliko nižji (podpora linije padajočega trenda),« je povzel v spremljajočih komentarjih.

Če bi Bitcoin zdaj ustavil svoje padanje, je Anbessa dejala, da bi bila točka ponovnega vstopa tik pod 17,600 $ – mesto prejšnjega makro nizkega junija. BTC/USD ga bo moral spremeniti v podporo, da bo strategija veljavna.

Grafikon z oznako BTC/USD. Vir: Lion/Twitter

London Crypto: 12.000 $, 175.000 $

Tako kot številni drugi tudi The London Crypto, partner borze ByBit, verjame, da je dno medvedjega trga okoli 12.000 $ za Bitcoin.

Do izračuna je prišel z uporabo zgodovinskih padcev z najvišjih vrednosti vseh časov.

Za vsako najnižjo vrednost cikla pa je najvišja in rastoča The London Crypto ni oklevala napovedati dobre čase za vrnitev okoli naslednje prepolovitve blokovskih subvencij Bitcoina.

“BTC je naredil 77-odstotni popravek na tem medvedjem trgu v primerjavi s 84-odstotnim v letu 2013 in 83-odstotnim v letu 2017,” je opozoril.

“S preučevanjem naših prejšnjih ciklov med vzponi in padci lahko ocenimo, da je najnižja vrednost za tega medveda v razponu od 10 do 12 tisoč dolarjev, čemur sledi najvišja vrednost 175 tisoč dolarjev v letih 2024-2025.”

Grafikon z oznako BTC/USD. Vir: The London Crypto/Twitter

Ostrostrelec Sheldon: 12.000-13.000 $

Njegovo mnenje je delil Sheldonov ostrostrelec dneva, ki je okvirno nameril 12.000 do 13.000 $.

Odboj nad 18,000 $ bi sprožil “preklop” v njegovem portfelju BTC, je zapisal nadaljnji tvit, pri čemer bi se hkrati kristaliziralo več ciljev navzdol.

Te so bile v obliki različnih podpornih območij pri 14.013 $, 12.846 $, 11.747 $ in 10.594 $.

“Upad se lahko zgodi pred razbremenilno cono, a poglejmo,” je dodal.

Grafikon z oznako BTC/USD. Vir: Sheldon the Sniper/Twitter

Rekt Capital: Ključne tedenske ravni

Analitik Rekt Capital medtem označeno pomembna območja podpore in odpora v obliki zaključnih tečajev na tedenskem grafikonu.

Sorodno: GBTC Naslednja cena BTC Black Swan? — 5 stvari, ki jih morate ta teden vedeti o Bitcoinu

Pri 16.250 $ je BTC/USD zaključil svojo zadnjo tedensko svečo nad 1.000 $ pod “ključnim odporom” pri 17.322 $, je opozoril.

Pri nalaganju povzetka grafikona so bile nadaljnje pomembne ravni 13.910 $ na strani navzdol in 23.300 $ na strani navzgor.

“Novo tedensko zaprtje BTC se dogaja pod ključnim odporom,” je opozoril.

“Cena se je nekoliko zvišala, vendar še vedno ni pomembnih negativnih rezultatov.”

Grafikon z oznako BTC/USD. Vir: Rekt Capital/Twitter

Stališča, misli in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjevi in ​​ne odražajo nujno stališč in mnenj Cointelegrapha.