Če pogledamo poraz proti Buffalu, je očitno, da bi morali Brownsi zamenjati obrambnega koordinatorja Joeja Woodsa – Terryja Plutona.

DETROIT, Mich. – Lahko bi čutili, da prihaja nedelja na Ford Fieldu, ko Rjavi soočil z Buffalom.

Čas za izpoved: Sovražim pisanje takšnih zgodb. Če pa spremljate Brownove, stavim, da ste to tudi občutili.

Cleveland je igral dobro. Jacoby Brissett je bil čeden. Brownsi bi morali imeti vsaj še enega TD. Tesni konci Harrison Bryant in Pharaoh Brown sta vrgla TD podaje na isti vožnji. Brownovi so se zadovoljili z metom iz igre.

Potem se je začel neprijeten občutek.

Browns so vodili z 10-6 z 1:54 pred koncem prvega polčasa. Buffalo je imel žogo na lastni črti 22 jardov.

Tipu, ki je sedel poleg mene, sem rekel: “Glej, kako Buffalo zadene in povedi ob polčasu.”

Ne zaupam Brownsovi obrambi, ko je pomembna, in tako se počutim že mesece. Kot oboževalci Brownsov vedo, so Billsi v 11 igrah prehodili 78 jardov … za touchdown.

Športna stavnica FanDuel

DRŽAVE: OHIO BONUS PRED ZAGONOM

PRIDOBITE BONUS

100 dolarjev

+ ZAGON PROMO

Še huje, Brownsi so pustili vodilnega sprejemalca lige NFL Stefona Diggsa široko odprtega v končni coni za 5-jardno podajo TD.

V tistem trenutku se je nelagodje spremenilo v občutek pogube. Buffalo je dobil žogo na začetku drugega polčasa in zabil gol iz igre. Pri naslednji posesti so Bills dosegli 73 jardov v štirih igrah za TD.

Ravno tako je Buffalo sredi tretje četrtine vodil z 22-10.

Začetek pozno v prvem polčasu je Buffalo zadel v naslednjih sedmih posestih. Buffalo bi dosegel vse, kar bi bilo potrebno za zmago.

Končni rezultat bilo je Buffalo 31-23. Brownsi so izgubili šest od zadnjih sedmih tekem.

To je več kot nerodno.

VPRAŠANJE JOEJA WOODSA

Obrambni koordinator Joe Woods ni edini krivec za obrambne težave.

Ampak nekaj je narobe s treningom. Kot Ta vikend sem napisal, Obramba Brownsov v tej sezoni je statistično slabša kot leta 2020. To je bila prva Woodsova sezona, ko je dal na hitro sestaviti noro skupino igralcev, da so zamašili nekaj lukenj. Talent za to obrambo je boljši od te skupine.

Zakaj zamenjati Woodsa, ko je ostalo še sedem iger?

Podobno je, kot ko so Brownsi sredi sezone 2018 odpustili ofenzivnega koordinatorja Todda Haleyja in glavnega trenerja Hueja Jacksona. Novinec QB Baker Mayfield in napad sta imela težave.

Z menjavo Haleyja so Brownovi lahko ugotovili, ali obstajajo kakšne shematične težave pri napadu. Gregg Williams je zamenjal Jacksona in prinesel nekaj discipline in organizacije na mesto glavnega trenerja.

Freddie Kitchens je vse igre označil za napad in se je bistveno izboljšalo. Ekipa je šla z 2-5-1 pred spremembo na 5-3 po njej.

Sem za vrnitev trenerja Kevina Stefanskega v naslednji sezoni. Toda ali obstaja razlog za domnevo, da se bo Woods leta 2023 vrnil? Brownovi so v popoldan vstopili s 26,4 točke, to je 31. v NFL. Dovoljeni udarci so spodnja vrstica v ligi NFL.

KOGA VZETI?

Edini član obrambnega štaba Brownsov, ki je bil obrambni koordinator v NFL, je Jason Tarver. Elektrika Tarver, trener igralcev Clevelanda, je to delo opravljal v Oaklandu od leta 2012 do 2014.

Ne vem, če bi bil Tarver dobra izbira. Mogoče je med zaposlenimi mlajši trener, ki bi si zaslužil zaposlitev.

Večja točka je, da Brownsi potrebujejo nov pristop v obrambi. Mogoče je vseeno. Mogoče celotna obramba potrebuje prenovo talentov. Ali pa morda obstajajo nekatere pomanjkljivosti pri usposabljanju.

Sprememba bo pomagala odgovoriti na nekatera od teh vprašanj.

Medtem je Jacoby Brisett poskušal nositi ekipo na hrbtu. Imel je 28 od 41 podaj za 324 jardov in tri TD. Buffalo je zaustavil Nicka Chubba (19 jardov pri 14 nosilih) in tekaško igro.

Ja, lepo bi bilo, če bi Brownsi zadeli več. Ampak vedel si, da prihaja. Vedel si, da Brownovi ne bodo ustavili Billsa – in niso.

Brownovi so zdaj 3-7. V tej sezoni so na petih od desetih tekem dovolili vsaj 30 točk. Od prejšnjega tedna so Miamiju in Buffalu odšteli 70 točk.

Številke kličejo po spremembi. Zapis pravi, da v tej sezoni ni mogoče izgubiti ničesar, kar je že izgubljeno. Zdaj, kaj bodo Brownovi naredili?

NEDAVNE KOLUMNE TERI PLUTO

Naveličani tega, kako igrajo Brownsi, poglejmo širšo sliko – Terry’s Talkin’ Browns

Kaj pa Nolan Jones? Kaj pa lovilec? – Čečka Terry Pluto’s Guardian

Potrebujete odmor od Brownsov, kaj pa branje o Guardiansih?

Cavs čečka po Garlandu, Mitchellu, Bickerstaffu – Terryju Plutonu

Kaj se je zgodilo po tem, ko so se Brownovi vrnili z Bye Weeka? Sramota.

Če imate vi ali vaša ljubljena oseba vprašanja in se morate o igrah na srečo pogovoriti s strokovnjakom, pokličite telefonsko linijo za pomoč pri igrah na srečo Ohio na 1-800-589-9966 ali telefonsko linijo za pomoč Nacionalnega sveta za programe iger na srečo (NCPG) na 1-800-522 – 4700 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *