Callisto Protocol Season Pass bo vključeval nove animacije smrti [UPDATE]

Posodobitev (11/23/22) – Generalni direktor Striking Distance Studios Glen A. Schofield je na Twitterju potrdil, da ekipa “ne zadržuje ničesar od glavne igre za sezonsko vstopnico.” To pomeni, da za sezonsko prepustnico glavne zgodbe ne bo nobenih animacij smrti.

Potrdil je, da bodo nove animacije smrti popolnoma nove in bodo prispele kot del paketa Contagion Bundle in Riot Bundle. Schofield je tudi dejal, da ekipa še sploh ni začela delati na njih in da so “oboževalci zahtevali ŠE VEČ smrti, zato bomo naslednje leto to postavili kot prednostno nalogo.”

Sledi izvirna zgodba.

Vsebina, ki jo je objavil Striking Distance Studios Callisto protokolSeason Pass, ki razkriva, da je več animacij smrti igralcev zaklenjenih za dodatnim nakupom.

Kot poroča VGCto je igra Steam stran je bila posodobljena tako, da vključuje vsebino Season Pass, ki razkriva, da je 13 animacij ubijanja (ki so bile pomembna značilnost pri trženju igre) ne bo vključen v običajno različico igre za 59,99 $.

Namesto tega bodo morali igralci kupiti sezonsko vozovnico, da bodo izkusili vsako animacijo. Zaenkrat se to oglašuje samo kot del izdaje Digital Deluxe Edition za 79,99 USD (ali zbirateljske izdaje za 249,99 USD), vendar bo verjetno naprodaj ločeno za okoli 20 USD.

Sezonska prepustnica vključuje tudi zgodbo DLC, ki omogoča igralcem, da “kopljejo globlje v grozljive skrivnosti protokola Callisto”, zbirko preoblek Outer Way in dva nova načina, ustvarjena s paketoma Contagion in Riot.

Paket Contagion Bundle vključuje 13 novih animacij smrti s tem, kar se sliši kot najtežji način igre. Ta način okužbe ima “zmanjšano strelivo in padce zdravja, prilagojeno težo, permadeath in drugo zbiranje kože

Riot Bundle vključuje nekaj, kar se sliši kot način preživetja za Callisto Protocol. “Zbirajte kredite za nadgradnjo orožja ali izdelajte nova in preživite napad, kolikor dolgo lahko v Riotu,” piše na strani Steam. Riot Bundle vključuje tudi 12 novih animacij smrti sovražnika in zbirko inženirskih preoblek.

Striking Distance Studios vodi Glen Schofield, eden od idejni začetnik grozljivke Dead Space iz leta 2008. V luči tega je povsem naravno, da bi Callisto Protocol naredil smrt grizlija za glavni del njegove DNK.

Od tega, da so ga zmečkali v industrijskih strojih, do tega, da so mu lačne pošasti odgriznile glavo in da so ga rezila velikanskega ventilatorja prerezala na pol, je studio že pokazal številne krvave načine, kako lahko protagonist Jacob Lee dočaka svoj konec, ko raziskuje zaporno kolonijo Black Iron.

Protokol Callisto je tako neizprosno krvav kot japonska različica igre je v celoti preklicano ko ni uspelo prestati gledanosti v državi.

Nadaljevanje teme, ki so jo razvijalci celo vključili dosežek za ogled vseh animacij smrti v igri, čeprav to verjetno ne bo vključevalo 13 animacij, ki so zaklenjene za sezonsko vozovnico.

Bodite prepričani, da preverite IGN-ov popoln zlom tega, kar vsebuje vsaka izdaja protokola Callisto, da zagotovite, da boste dobili grozljivo izkušnjo, ki jo iščete.

Članek in naslov sta posodobljena s pojasnili Glenna Schofielda.

Anthony je samostojni sodelavec, ki pokriva novice o znanosti in video igrah za IGN. Ima več kot osem let izkušenj s pokrivanjem najnovejših dosežkov na številnih znanstvenih področjih in nima prav nič časa za vaše norčije. Sledite mu na Twitterju @BeardConGamer