Buffalo Bills 28, Detroit Lions 25: Kratek povzetek in opombe

The Buffalo Bills je moral v štirih dneh premagati časovni zamik dveh povratnih letov v Detroit, pa tudi hud Detroit Lions Ekipa je nizala niz treh zmag, vendar je igro preživela z zmago z 28-25 po zadetku Tylerja Bassa iz igre v zadnji sekundi. Čeprav je bilo videti, da je ekipi v tretji četrtini zmanjkalo goriva, ko so zadeli trikrat zapored in prinesli vodstvo Lionsom, so Billsi našli drugo veter v svojem vrhuncu in prišli na vrh.

Čeprav sta obe ekipi tekmo začeli z zaporednimi tremi in avti, sta se dva hvaljena prekrška nato segrela. Za Lions je tekma z 12 igrami in 61 jardi trajala skoraj šest minut in pol prve četrtine, z mešanjem tekov in kratkih podaj, preden je Jamaal Williams pobegnil po levi strani in dosegel dve jardi. Billsi so odgovorili z lastno TD vožnjo, ki jo je postavil podajalec Josh Allen z 21-metrsko metom, ki jih je postavila v rdečo cono. Allen je z globoko podajo zadel Isaiaha McKenzieja, ki je sprejemal široko stran, in izenačil na sedem.

V naslednji vožnji Detroita so Billsi izsilili preobrat: Ed Oliver je bil del skupine branilcev, ki so se lotili Williamsa v zaledju, in ko je bila žogica zabita, je Oliver potipkal in jo vrnil Buffalu. Billsi so pomešali šest tekov in štiri kratke podaje v še en touchdown, ki se je končal malce po naključju – Allen se je spopadel z udarcem, toda ko je žogo dobil nazaj, je nepričakovano spodrsljaje potegnilo dovolj branilcev s položaja, da je odprl stezo za pretepanje. sredina v končni coni.

Z zaostankom 14-7 so levi v drugi četrtini agresivno napadli Bills. Dan Campbell je zadržal napad na igrišču na 4. in 1 z lastne črte 33 jardov in igranje se je izplačalo s konverzijo prvega navzdol. Levi so ta zagon prenesli do golove črte, kjer so se soočili še z eno četrto igro. Campbell je hitro podal za prednost.

Detroit je pustil dovolj časa na uri za dvominutno vajo Billsov, in medtem ko je Allen že zgodaj uspel z nekaj globokimi bočnimi meti, so ga Lionsi blokirali, ko je ekipa dosegla rdečo cono. Ekipi sta šli na polčas z vodstvom Buffala s 17-14 po zadetku iz igre Tylerja Bassa.

Po polčasu je napadu Billsa zmanjkalo goriva v še eni patetični tretji četrtini. Čeprav je njihov prvi napad dosegel 10-jardno črto Detroita, je Allen izvedel prestrezanje, ko je njegova podaja padla na črto, kar je uničilo napad.

Buffalova obramba se je močno ustavila pri posesti, ki je sledila: posredovanje za izgubljeno žogo, nepopolna podaja in varna podaja Oliverja, ki ji je prinesla vodstvo 19-14. Toda nič od tega navdušenja se ni preneslo na Billsov napad, ki je udaril v treh zaporednih vožnjah – s skupno 32 jardi, pridobljenimi v teh treh vožnjah. Levi se niso mogli izogniti lastnim napakam, dolga vožnja se je končala z neuspešnim zadetkom iz igre, toda v zadnji minuti tretje četrtine je Kalif Raymond vrnil 41 jardov, da je sprožil napad svoje ekipe. Po eni motnji pri podaji so bili Lionsi na črti 22 jardov in ni bilo potrebno veliko truda, da so prebili Bills in prevzeli vodstvo.

Končno so Billsi dovolj dobro razumeli svoje težave, da so v četrti četrtini pripravili še en cilj. To je bila impresivna vožnja s 14 igrami in 80 jardi, ki je vsebovala vrhunske teke na kolutu in oživitev širokega sprejemnika Stefona Diggsa, ki je bil skoraj neviden vso igro, ko se je Allen skozi tri četrtine ukvarjal s težavami z natančnostjo in izjemnim pritiskom. Diggs je ujel podajo s touchdownom, s katero so Billsi povedli s 25-22, toda ko je Tyler Bass želel doseči rezultat 26-22, je njegova dodatna točka zasukala preveč levo, tako da je igro pustil pri treh točkah.

S polnimi 2:40 in tremi preostalimi časovnimi odmori so imeli levi dovolj časa za zmago (ali podaljšek). V prvih treh igrah so premaknili 22 jardov in tudi ko so Billsi v naslednji igri udarili, so Lionsi uspeli pridobiti dovolj jardov, da so postavili ključno četrto in prvo. sedem jardov, vendar levi na koncu niso mogli dokončati preostalih korakov, da bi zapečatili zmago. Imeli so priložnost, ko je DJ Chark prodrl globoko, vendar on in Jared Goff nista bila na isti strani. Igralec Lionsov Michael Badgley je nadoknadil svoj prejšnji spodrsljaj z 51-metrsko žogo in izenačil igro, toda Billsi so imeli 23 sekund in tri odmore, da bi poskušali ponovno prevzeti vodstvo.

Allen je prišel ven in iztrgal zamrznjeno 36-metrsko žogo (komu drugemu) Diggsu, kar je Billsa takoj postavilo na rob dosega zadetkov iz igre. Strateška uporaba časovnih omejitev, skupaj z dvema tekoma QB, ki sta pridobila 12 jardov, je Bassa pripravila za njegov lasten lok odrešitve. Zadel je 45 jardov in zapečatil zmago Billsov.

Bills, z rezultatom 8-3, so začasno spet v lasti prvega mesta na vzhodu AFC. Oder je pripravljen za zadnjo tretjino njihove sezone: Zmagajte v divizijskih tekmah in so v končnici (in verjetno zelo visoko).

Poročilo o poškodbi

 • Von Miller je zapustil igro v drugi četrtini, potem ko je branilec Lions pristal na zadnji strani njegove desne noge in jo zvil. Označili so jo kot poškodbo kolena in prve napovedi so bile, da bi lahko šlo za izpah MCL, vendar bo Miller opravil magnetno resonanco, da potrdi resnost.
 • Dion Dawkins si je v začetku tretje četrtine poškodoval desni gleženj. David Quessenberry je vstopil na levi strani in Dawkins je bil naveden kot vprašljiv za vrnitev v igro.

Hitri posnetki

 • Z današnjo zmago je Josh Allen postal prvi branilec, ki je zmagal na vseh treh tekmah za zahvalni dan. Leta 2019 je premagal Cowboyse, lani pa še Saints.
 • V tretji četrtini je Ed Oliver zaradi varnosti odpustil Jareda Goffa in povišal Billse z 19-14. To je bila prva varnost Buffala po letu 2019 Cleveland Browns QB Baker Mayfield je bil odpuščen v svoji končni coni. To je bila prva varnost Detroita po letu 2014.
 • Oliver ni bil izbran za enega od zvezdnikov igre, vendar si je zaslužil čast. Imel je šest spopadov, vrečo, ki je povzročila varnost, dva TFL, dva QB zadetka in povrnitev z napako. Zelo je napredoval, ko Miller ni mogel igrati.
 • Nekako je bil Isaiah McKenzie danes glavni fokus, desetkrat je pohitel in ujel šest za 96 jardov in touchdown. Billsom je dal nekaj zgodnjega življenja v napadu.
 • Stefon Diggs je prvi polčas končal z dvema prijemoma za 15 jardov pri petih nosilih. Toda on in Allen sta se do konca tekme vrnila na isto stran, saj je Diggs končal z ekipnim rekordom z osmimi prijemi na 15 tarčah za 77 jardov in touchdown.
 • Obramba Billsa je prepustila 27-jardni touchdown Jamaalu Williamsu, vendar je na splošno obdržala Detroit na 96 jardov pri 28 poskusih hitenja.
 • Na drugi strani pa je bila igra s podajami še vedno problematična. Amon-Ra sv. Brown je ujel devet od desetih tarč za 122 jardov in dotik. Jared Goff je imel tisti dan oceno podajalcev 98,9.
 • Jim Nantz se je trudil po svojih najboljših močeh, da bi odvrnil srkanje, a brez uspeha: v tretji četrtini, ko so se levi postavili v vrsto za zadetek iz igre, je povedal, kako igralec levov v tej sezoni ni zgrešil nobenega meta. Tako je Michael Badgley seveda zatresel svoj strel iz igre.
 • Badgley ni bil edini kiker, ki je danes utrpel prekletstvo komentatorjev. Prišlo je do zamude, a potem ko je Nantz označil Tylerja Bassa za popolno dodatno točko, je Bass zgrešil dodatni udarec, ki bi Billsom prinesel štiri točke prednosti proti koncu četrte četrtine.

Naslednji teden

Čas je za prvo od dveh tekem Bills-Patriots na sporedu! Domoljubi bodo gostili Bills on Nogomet v četrtek zvečer, v neparnem razporedu pa bosta obe ekipi imeli sedem prostih dni, saj obe ekipi igrata danes. Patriots imajo v času tiska 6-4, potem ko so iztržili zmago z 10-3 proti New York Jets v nedeljo po povratnem udarcu v zadnji minuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *