Brothers’ War Chase Card presega 50 $!?

Uradna izdaja Brothers’ War prihaja ta petek in igralci hitro poskušajo ugotoviti, katera je predstavljena karta v kompletu. Zdi se, da ima vsaka od nedavnih standardnih razširitev karte, ki so boljše pri tekmovalni igri. Posledica tega je, da te vstopnice za lov na sekundarnem trgu skokovito rastejo. V Dominarii United smo imeli Leyline vezava in Sheoldred, Apokalipsa. Ulice New Capenna so prinesle s seboj Ledger uničevalnik in Mrliški voz brez dovoljenja. Kamigawa: Neon Dynasty je zastopala države Rokavskega preliva in Potepuški cesar. S tem v mislih, katera karta bo glavna značilnost War of the Brothers? No, zgodnji finančni razvoj kaže, da bo to Portal za Phyrexia, nesmiselno drago artefaktno kartico.

Portal v Phyrexia

portal za fireksijo

Imeli smo Portal v Phyrexia kot našo drugo izbiro na seznamu najboljših bratskih vojn, ki smo jih sestavili, zato ne bomo preveč presenečeni, če se te poteze obnesejo. Kar imamo zdaj, je velika priložnost. Portal v Phyrexia je trenutno zagotovo na sredini in Star City Games že ima popolno folijsko različico zemljevida za 60 dolarjev. Tukaj je pomembno opozoriti, da druga spletna mesta določajo to kartico po veliko nižji ceni, tako da obstaja resnična možnost, da boste to kartico našli veliko ceneje, vendar to morda ne bo trajalo.

TCGplayer ima nekaj zgodovine prodaje s kopijami te celotne folijske kartice, ki se prodaja po nizki ceni 20 $! Veliko cenejših prodaj te kartice se hitro razproda, tako da, če želite poskusiti izkoristiti to razliko v ceni, bom poskusil takoj najti izvod. Upoštevajte, da trenutno ni nobenega jamstva, da bo portal za Phyrexia naložen 60 dolarjev vendar napoved in trenutni trendi kažejo, da bo Portal to Phyrexia v najslabšem primeru občutno močno poskočila. Kot je prikazano na zgornji sliki, prodaja na eBayu zdaj išče 70 $ za popolne kopije te kartice.

Zakaj je to plezanje?

preoblikovati

Portal do usode Phyrexia je verjetno odvisen od tega, kako se Shape Anew obnese v sodobni metaigri. Ta špil obstaja že dolgo časa, vendar Portal to Phyrexia končno ponuja izplačilo, ki ga špil potrebuje, da je konkurenčen.

neomajna ustvarjalnost

Če želite biti jasni, je cilj tukaj spremeniti žeton zaklada (ali kaj podobnega) v portal za Phyrexia s Shape Anew. Kompleti Untamed Creativity že obstajajo v formatu in na splošno veljajo za enega najboljših kompletov za Modern. Prednost Shape Anew pred Untamed Creativity je, da je gradbeni faktor manj strog. Za zagotovitev, da nebrzdana ustvarjalnost vedno zadene pravo mesto Arhont krutosti, v svoj špil ne morete dati nobenih bitij ali artefaktov razen Arhontov samih. Za Shape Anew lahko poženete vsa bitja, ki jih želite, ker skrbijo le za artefakte. Ragavan, spreten roparin priklicati elementale, kot so Osamljenost je nekaj fantastičnih možnosti, ki jih odklene ta razlika.

Shape Anew prav tako vidi finančno spodbudo te interakcije. Kartica je bila še pred nekaj tedni vredna 25 centov, zdaj pa se že približuje 3 $. Trendi kažejo, da se ta kartica še ni povsem podražila, toda ali se bo nadaljevala ali ne, bo spet v veliki meri odvisno od tega, ali je kartica pomembna v Moderni ali ne. Če se Modern res premakne na Shape Anew, je to morda najboljša špekulacija celotnega članka, saj ima trenutno samo en redek natis.

Standardne kartice z razširjeno folijo so manj pogoste, kot je bilo pričakovano

Kot je omenjeno v našem pregledu Collector Booster za The Brothers’ War, retro artefakti popolnoma prevzemajo pakete Collector Booster. Poleg tega še to znižanje cen retro artefaktov, je povzročilo, da so dejanske umetniške folije iz kompleta Standard Brothers’ War redkejše kot običajno. Morda bomo priča scenariju, kjer bo polna umetniška različica folije dvakrat dražja od katere koli druge. Na tej točki ga lahko igralci, ki ga želijo za konkurenčno igro, kupijo po nižjih cenah.

Je poveljnik dejavnik?

Medtem ko sem osebno kupil enega od teh kot tematsko nadgradnjo Mišrin brunirani prapor, Portal to Phyrexia je natanko takšna neumnost, ki jo obožujejo igralci Commanderja. Igrajte velikanski artefakt, ki raznese stvari in oživi druge stvari. Zlahka sem videl, da ima to nekaj zanimanja za Commanderja, vendar ne dovolj, da bi bistveno vplivalo na ceno.

Težko je reči, ali bo ta kartica obdržala svoje 60 dolarjev cena na vseh trgih in zdaj ne bi plačal 60 dolarjev za to karto, ponuja pa zanimivo idejo in nekakšen tihi alarm za vse, ki si želijo to Brothers’ War chase card.

Preberi več: Bank of America obtožuje Hasbro, da je uničil magijo: zbiranje za kratkoročne dobičke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *