Black Friday iPad Deals Blog Live: najboljše ponudbe za Apple iPad, iPad Pro in več

Osveži

Posnetek izdelka ESR Hybrid Back Case, enega najboljših etuijev za iPad Pro

(Zasluge za sliko: ESR)

Trenutno je najboljša ponudba za iPad Pro s čipom M2, ki je bil pred kratkim izdan 100 USD popusta na izklicno ceno 1099 USD prek B&H Photo – zdaj 999 USD (odpre se v novem zavihku).

To ni največji popust, ki smo ga videli pri tem modelu. Nato je izklicna cena na Amazonu padla na 784 dolarjev. Toda za zdaj je to najboljše, kar lahko najdemo, če želite dobiti najnovejši iPad Pro.

Bela tipkovnica Logitech za Mac

(Zasluge za sliko: Logitech)

Če ste v ZDA in iščete dobro ponudbo tipkovnice za črni petek za svoj iPad, Tipkovnica Logitech K380 Bluetooth za Mac je cenejša za 10 USD za B&H, zdaj 29,99 USD (prejšnja 39,99 USD) (odpre se v novem zavihku). In tudi uporabniki iz Združenega kraljestva se lahko veselijo 5 £ popusta na Amazon, zdaj 39,99 £ (prej 44,99 £) (odpre se v novem zavihku).

iPad Pros

(Zasluge za sliko: Apple)

V ZDA lahko izkoristite tudi velik popust na popolnoma novi M2 iPad Pro. Trenutno je na voljo 128GB iPad Pro v BiH za 999 dolarjev, v primerjavi s 1099 dolarji (odpre se v novem zavihku).

Novi iPad Pro 2022 na oranžnem ozadju.

(Zasluge za sliko: Prihodnost/Apple)

Ko že govorimo o najnovejši opremi, smo presenečeni, ko že vidimo nekaj ponudb za najnovejši iPad Pro. Nova vrhunska tablica, ki je bila izdana prejšnji mesec, ima fantastično novo funkcijo ‘lebdenja’ Apple Pencil – in če miškin kazalec premaknete nad gumb ‘Kupi’, £40 popusta pri Johnu Lewisu (odpre se v novem zavihku) bi lahko to odločitev nekoliko olajšal.

Trenutna ponudba vseh iPadov, od iPad Pro do iPad mini.

(Zasluge za sliko: Apple)

Če razmišljate o nakupu svojega prvega iPada, je lahko malce zastrašujoče vedeti, kje začeti. Kakšna je razlika med 9. in 10. generacijo? Ali potrebujete Air ali Pro. Ne samo naše iPad generacije vodnik ste pokrili, ampak Amazon ima tudi posebno stran za iPad (odpre se v novem zavihku) kjer boste našli vso ponudbo na enem mestu.

iPad 2022

(Zasluge za sliko: Apple)

Prejšnji mesec je Apple končno prinesel začetni iPad v 21. stoletje, pri čemer je opustil gumb Domov in nazobčane okvirje v korist zasnove, ki pokriva vse zaslone. In kar je nekoliko presenetljivo, je že na voljo za 20 GBP popusta pri Very (odpre se v novem zavihku).

Tipkovnica White Magic

(Zasluge za sliko: Apple)

Če res želite, da iPad služi kot zamenjava za prenosni računalnik, potem je tipkovnica Magic Keyboard obvezna. Trenutno pri Johnu Lewisu lahko pri nakupu s fantastičnim iPadom Air 5 prihranite 20 GBP pri dodatku (odpre se v novem zavihku)z uporabo kode APPLESAVE20.

iPad Mini

(Zasluge za sliko: Apple)

Ko je Apple prejšnji mesec objavil svoje nove iPade, je prišlo do preobrata v zgodbi – tiho je dvignil cene obstoječih modelov, predvsem iPada mini. Vendar ne obupajte – trenutno je iPad mini z 256 GB na Amazonu cenejši za neverjetnih 100 USD, znižanje cene s 499 $ na 400 $ (odpre se v novem zavihku).

iPad

(Zasluge za sliko: Creative Bloq)

To imenujemo – Amazonova pogodba za iPad 10. generacije je tista, ki bo premagala ta črni petek. Trenutno je iPad 9. generacije znižan za 60 £ v Združenem kraljestvu in 60 $ v ZDA – kar pomeni, da lahko morda prvič kupite iPad za manj kot 300 $. In tudi to ni model, ki so ga ukinili – iPad 9. generacije še vedno zavzema častno mesto v trenutni ponudbi iPadov. V Veliki Britaniji je 309 funtov (odpre se v novem zavihku)in v ZDA samo 269 $ (odpre se v novem zavihku).

Fotografija osebe, ki uporablja Apple Pencil

(Zasluge za sliko: The Future)

Kaj je redkejše od ponudb za iPad? Ponudbe Apple Pencil. Toda trenutno sta na Amazonu v ZDA naprodaj tako modeli 1. kot 2. generacije, z 30 USD popusta na 2. gen (odpre se v novem zavihku)in 20 USD popusta na prvo generacijo (odpre se v novem zavihku).

iPad Air 5

(Zasluge za sliko: Apple)

5. generacija iPad Air je ena najzmogljivejših tablic na svetu in iPadu Pro zagotovo ustreza. In to s 15% popustom, ki prinaša ceno znižano s 669 £ na 569 £ (odpre se v novem zavihku)pri Amazonu je trenutno ugodno.

iPad Pro

(Zasluge za sliko: Apple)

Če želiš skoraj najnovejši in najboljši, v Združenem kraljestvu, John Lewis ponuja 100 GBP popusta na 11-palčni iPad Pro (5. generacija, 2021), s čimer je cena nižja od 1749 do 1649 funtov (odpre se v novem zavihku). In to je opremljeno z neverjetnimi 2 TB prostora za shranjevanje – kar je, priznajmo si, toliko, kot boste kdaj potrebovali.

Posnetek izdelka Apple iPad 10,2 in

(Zasluge za sliko: Apple)

Apple skorajda ni podjetje, ki je znano po nizkih cenah, zato je precej neverjetno, da lahko kupite iPad za nekaj več kot 300 funtov. Trenutno na Amazonu, 10,2-palčni iPad 9. generacije je celih 60 GBP nižji (odpre se v novem zavihku)na voljo za samo 309£!

Dve novi tablici iPad Pro 2022, ena pred drugo.

(Zasluge za sliko: Apple)

Če iščete najnovejše in najboljše, je 11-palčni iPad Pro 2022, ki je izšel prejšnji mesec, na Amazonu že znižan za 40 GBP – s čimer je cena padla na 859 £ (odpre se v novem zavihku).

Pregled iPad Air (2020).

(Zasluge za sliko: Apple)

iPad Air 4. generacije nas je navdušil, ko se je prvič pojavil leta 2020, in je še vedno impresiven. Z zasnovo, ki pokriva vse zaslone, in Apple Pencil 2, omogoča Pro za svoj denar – in v ZDA je trenutno pod 599 do 349 dolarjev pri Walmartu (odpre se v novem zavihku)

iPad Pros

(Zasluge za sliko: Apple)

(odpre se v novem zavihku)

Super vroča ponudba za iPad ta črni petek prihaja iz B&H Photo, ki ima trenutno nekaj precej spodobnih 100 USD popusta na povsem nov 12,9-palčni iPad Pro iz leta 2022, s čimer je cena padla na 999 USD (odpre se v novem zavihku).

Novi iPad Pro je absolutna moč in videti ga za manj kot tisočaka le mesec dni po izdaji je prava poslastica. Ta model je opremljen s čipom M2, 128 GB SSD in Wi-Fi.

iPad 2021 10,2 palca

(Zasluge za sliko: Apple)

(odpre se v novem zavihku)

Prejšnji mesec je Apple izdal novo deseto generacijo iPada, ki pa za razliko od drugih modelov ni nadomestil svojega predhodnika. Apple je obdržal 9. generacijo iPada v svoji liniji, kar je dokaz zmogljivosti njegove osnovne tablice. Dobra novica je, da je prihod njegovega mlajšega brata pomenil, da je cena modela 9. generacije padla in zdaj na voljo na Amazonu za samo 269 USD. (odpre se v novem zavihku)

Na drobno za 329 £, prejšnji črni petek smo videli, da je ta padel na 299 $, kar je najnižja cena doslej. Nato je ravno prejšnji mesec, ko je bila izdana 10. generacija, padel še dlje na 269 $, zdaj pa se je ta ponudba spet vrnila.

Če želite tablico, ki je primerna za vsakodnevno uporabo in ki jo lahko deli družina, je iPad 9. generacije več kot dovolj. In za to ceno je to popolna kupčija.

iPad mini Prime ponudba

(Zasluge za sliko: Apple)

(odpre se v novem zavihku)

Želite prenosno tablico? iPad mini je odlična možnost za vsakogar, ki mora delati na poti. In trenutno je spet padla na najnižjo ceno doslej na Amazon UK – iPad mini 2021 z Wi-Fi in 64 GB SSD sedaj samo £459 (odpre se v novem zavihku).

Mini padec na to ceno smo videli že aprila, vendar od takrat nismo videli padca. Še nikoli ga nismo videli cenejšega, zato kdo ve, ali bo v naslednjih dneh rekorden popust, toda ker je tablični računalnik v Združenem kraljestvu naprodaj za 569 £, je prihranek 90 £ prava stvar.

Paleta novih iPadov je bila razširjena in prikazuje vse nove barvne možnosti.

(Zasluge za sliko: Apple)

(odpre se v novem zavihku)

Jutro, predzadnji dan pred uradnim začetkom največjega maloprodajnega dogodka v letu. A ne mi ne trgovci nismo mogli več čakati. Tam je že veliko ponudb in če ta črni petek iščete odlično novo tablico Apple, je to pravo mesto za vas.

Ta skromna ponudba za a novi iPad 2022 pri Very, 20 £ ceneje – zdaj 479 £ (odpre se v novem zavihku). Morda se ne zdi veliko, a ta iPad je star komaj mesec dni, zato je vsakršen prihranek dobrodošlo in prijetno presenečenje.

mi pregledal iPad 2022 (odpre se v novem zavihku) nedavno in še danes je čudovit majhen stroj. In vreden vsakega penija povišane cene – še posebej z osvojenim denarjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *