Bitget daje vlagateljem prednost z vrsto funkcij kripto socialnega trgovanja – Sponzorirane novice o bitcoinih

Za večino malih vlagateljev je bilo trgovanje tradicionalno samostojno izvajanje, zaradi česar je vstopna ovira relativno visoka. Do informacij o trgovalnih instrumentih in tržnih razmerah je pogosto težko priti ali pa so včasih preveč zapletene, da bi jih začetniki razumeli. Tu pri Bitgetu je organizacija odločena, da bo odstranila to oviro tako, da bo trgovanje spremenila v družabno, sodelovalno dejavnost, v katero se lahko vlagatelji vključijo skupaj.

Da bi dodatno izboljšali izkušnjo socialnega trgovanja, je ekipa pri Bitgetu pred kratkim predstavila dve novi storitvi: Bitget Insights in Bitget Strategy Plaza. Obe platformi omogočata trgovcem, da lažje delijo svoje znanje in mnenja o tržnih razmerah in trendih, uporabnikom pa dajejo prostor in priložnost za konstruktivno sodelovanje. Skupaj z drugimi izdelki družbenega trgovanja, kot je trgovanje z enim klikom, Bitget koristi vlagateljem z vrsto funkcij kripto socialnega trgovanja.

Kaj je socialna trgovina?

Socialno trgovanje se osredotoča na združevanje vlagateljev in trgovcev z združevanjem medsebojne povezanosti platform družbenih medijev s svetom financ in trgovanja. Prek platform, zgrajenih posebej za industrijo, lahko uporabniki med seboj delijo svoje ideje in strategije, tako da lahko začetniki bolje razumejo, kaj počnejo strokovnjaki, izkušeni strokovnjaki pa lahko pridobijo zdravo sledilce, ki lahko postane alternativni vir dohodka na Bitgetu.

Sistem omogoča razcvet skupnih prizadevanj in učinkovito znižuje ovire za vstop v svet kriptovalut, hkrati pa gradi več zaupanja uporabnikov, ko sprejemajo informirane finančne odločitve. Glede na tržno napoved The Insight Partners je globalni trg socialne trgovine zdaj vreden 2,23 milijarde USD in naj bi do leta 2028 zrasel na 3,77 milijarde USD. S pričakovanim CAGR 7,8 % socialna trgovina hitro postaja nov obraz finance in ni boljšega časa, da se pridružite trendu kot zdaj.

Spoznajte, kako profesionalci trgujejo z Bitget Insights

Medtem ko naša storitev One-Click Copy Trade uporabnikom omogoča čim bolj priročno življenje, da se lahko zanesejo na uspeh izkušenejših strokovnjakov, sistem ne uspe ravno pri spodbujanju globlje komunikacije, kot jo spodbuja večina platform družbenih medijev. Tukaj nastopi Bitget Insights. V bistvu je najnovejša stvaritev vir novic, kjer lahko strokovni trgovci delijo svoje poglede in mnenja o tržnih razmerah in trendih, pri čemer svojim sledilcem podrobneje razložijo ne le, katere pozicije bodo odprli ali zaprli, ampak tudi razloge za svoje odločitve. Registrirani računi lahko objavljajo analize, ki jih spremljajo grafikoni in slike, da pojasnijo različna gibanja kriptovalut in napovedi, ki jih lahko imajo za prihodnost. Preko te skupnosti lahko začetniki in amaterski trgovci izvedo več o trgovanju s kriptovalutami, medtem ko si lahko profesionalci ustvarijo sledilce, ki se lahko prevedejo v več posnemovalcev ali naročnikov njihovih strategij, s čimer okrepijo svoj alternativni vir dohodka. In zdaj, ko smo že omenili strategije, pojdimo k drugi novi izdaji Bitgeta: Strategy Plaza.

Izkoristite strokovno znanje z Bitget Strategy Plaza

Bitget Strategy Plaza gradi na uspehu trgovanja z enim klikom in ponuja večjo prilagodljivost pri trgovanju s strokovnimi nasveti. Medtem ko slednja možnost omogoča uporabnikom, da odkrijejo profesionalne trgovce in neposredno kopirajo njihove pozicije (čeprav z lastnimi parametri tveganja), Strategy Plaza namesto tega malim vlagateljem omogoča kopiranje vseh strategij, ki so jih ustvarili strokovnjaki. Te strategije bodo v obliki avtonomnih algoritmov z nastavljenimi parametri, ki bodo izvajali posle v vašem imenu glede na prave tržne razmere.

Prednost tega sistema je, da ker vse deluje avtonomno, bo vaš portfelj v najboljšem položaju za odziv na hitre tržne spremembe, ki jih narekujejo spreminjajoče se razmere. Prav tako odstrani čustveno plat vašega procesa odločanja, kar pomeni, da se lahko zanesete na objektivnost algoritmov, ki vam bodo preprečili, da bi predolgo vztrajali ali prehitro zaključili. Tako kot pri trgovanju s kopijami imajo strategi prednosti, ki objavljajo svoje strategije. Vsako strategijo, ki jo ustvarite, je mogoče prodati za določeno ceno, tisti, ki jih objavijo veliko, pa lahko vzpostavijo tudi naročnino, tako da lahko sledilci dobijo dostop do vseh vaših strategij z enim krovnim plačilom. Strategy Plaza poleg trgovanja z enim klikom Copy Trading in Insights ponuja več možnosti in prilagodljivosti tako za začetnike kot za profesionalne trgovce.

Zakaj izbrati Bitget?

Kot ena izmed vodilnih borz kriptovalut na področju izvedenih finančnih instrumentov Bitget trenutno služi več kot osmim milijonom uporabnikov v več kot 100 državah po vsem svetu. Zaupanje, ki so ga uporabniki namenili Bitgetu, se je preneslo v več kot 55.000 strokovnih trgovcev, ki zagotavljajo smernice več kot 1,1 milijona vlagateljev v kopije samo v naši storitvi Copy Trading. Skupni obseg trgovine zdaj presega 64 milijard dolarjev, s 300 milijoni dolarjev celotnega prihodka za trgovce na drobno in 350 milijonov dolarjev za fotokopirne stroje. Z lansiranjem Bitget Insights in Bitget Strategy Plaza se pričakuje, da bodo te številke še naprej rasle.

Seveda pa Bitget poleg dobička daje velik poudarek tudi zaščiti varnosti in zasebnosti uporabnikov, pred kratkim pa je svoj sklad za zaščito in zavarovanje uporabnikov povečal z 200 milijonov USD na 300 milijonov USD, ki jih sestavlja 200 milijonov USD. USDT in 6500 BTC. Bitget je pridobil licence za delovanje v številnih zaupanja vrednih jurisdikcijah, vključno z ZDA, Kanado in Avstralijo. Naša ekipa za kibernetsko varnost je Bitget uvrstila tudi med 10 najboljših izmenjav za kibernetsko varnost kripto izmenjav in si prislužila 12 ocen A+ od SSL Labs.

Če želite danes začeti svoje potovanje v družabno trgovino, pojdite na Bitget Trgovanje s kopijami oz Strategy Plaza strani. Poiščite navodila za krmarjenje po obeh Bitget Insights in Bitget Strategy Plaza na spletni strani.


To je sponzorirana objava. Naučite se doseči naše občinstvo tukaj. Preberite spodnjo izjavo o omejitvi odgovornosti.

Mediji

Bitcoin.com je vir za vse, kar se tiče kripto. Stopite v stik z medijsko ekipo na ads@bitcoin.com, da se pogovorite o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih možnostih.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenega, davčnega, pravnega ali računovodskega svetovanja. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *