Bitcoin, Ethereum, dogecoin skok – analitik pravi, da je ‘spodobna priložnost, da tukaj vidimo vrh BTC’ – Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), Dogecoin (DOGE/USD)

V torek zvečer so glavni kovanci trgovali višje kot globalno kriptovaluta tržna kapitalizacija se je ob 20:33 EST povečala za 2 % na 804,9 milijarde USD.

Cenovna uspešnost glavnih kovancev
Kovanec 24 ur 7 dni Cena
Bitcoin BTC/USD 2,3 % -3,8 % 16.193,39 $
Ethereum ETH/USD 2,4 % -10% 1131,27 $
Dogecoin DOGE/USD 4,1 % -9,75 % 0,08 USD

Največji dobičkonosni v 24 urah (podatki prek CoinMarketCap)
kriptovaluta 24-urna % sprememba (+/-) Cena
Curve Dao Token (črv) +27,8 % 0,65 USD
Litecoin (LTC) +14,1 % 69,98 $
Konveksne finance (CVX) +12 % 3,99 $

Poglej tudi: Webull vs. eToro: Kaj je boljše za kripto?

Zakaj je pomembno: Bitcoin in Ethereum sta v torek zvečer trgovala v zelenem, saj so delnice dan končale pozitivno. Indeksa S&P 500 in Nasdaq sta dan zaključila z 1,4-odstotno rastjo. Delniške terminske pogodbe so bile v času pisanja tega članka večinoma nespremenjene.

Vlagatelji čakajo na objavo Zvezni odbor za odprti trg V sredo. Nekdanji predsednik Cleveland Fed Mojster Loretta je dejal, da so podatki o nižji inflaciji “dobra novica”, vendar ne dovolj, da bi zaustavili cikel dvigovanja obrestnih mer.

“Zadnji krog pogovorov Fed nas ni naučil ničesar novega,” je dejal Edward Moyavišji tržni analitik pri OANDA.

“Trg dela je ključna skrb za Fed, Mester je tudi opozoril, da povpraševanje po delovni sili še vedno presega ponudbo. Zadnji trendi pa kažejo, da trg dela kaže znake ohlajanja.«

Kar zadeva Bitcoin, je Moya dejal, da je “spet nad raven 16,000 $, vendar še vedno ostaja v nevarnem območju, saj vsi čakajo, da pade naslednja kripto domina.”

»Bitcoin bi se lahko tukaj še naprej stabiliziral, če si Wall Street opomore, vendar se to zdi malo verjetno, saj ta medvedji trg delnic še ni dosegel dna. Bitcoin ima podporo pred ravnjo 15.500 $, a če to ne drži, bi lahko tehnična razprodaja dvignila cene do regije 13.500 $.«

Trgovec s kriptovalutami Michael van de Poppe je dejal, da kovanec z vrhom “kaže še nekaj nadaljevanja”, vendar “mora obnoviti še nekaj stopenj, da pokaže resno moč.”

Justin Bennett je dejal, da so “trgi še vedno vezani na razpon, vendar se kratke likvidacije dvignejo nad 17 tisoč dolarjev.” Trgovec je rekel: »Vidimo spodobno priložnost [Bitcoin] prisili se tukaj.”

Platforma za tržno obveščanje Svetniški opozoril je, da beseda “mrtev” lebdi v razpravah o kriptovalutah od novembra.

»Kot eden od mnogih [bearish] čustvenih besed, je to znak, da trgovci obupajo nad okrevanjem trga. Ironično je, da se ta kapitulacija zgodovinsko zgodi, ko si trgi opomorejo.«

Beri naprej: Kaj se danes dogaja s sive lestvice Bitcoin Trust (GBTC)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *