Bills Browns se je preselil: sledenje potovanju Billsov od Buffala do Detroita

Posodobitev, 18:19 EST: Buffalo Bills so uradno pristal v Detroitu. Prva tekma njihovega potovanja v nočni mori je zdaj končana, Bills bodo jutri ob 13:00 EST s Ford Fielda začeli tekmo 11. tedna s Cleveland Browns.

Posodobitev, 15:59 EST: Več prodajnih mest poroča, da se zakonca Bills zdaj vkrcata na let za Detroit in naj bi prispela v Michigan pozneje popoldne. Za ekipo je bil ves dan naporen, da je dosegel ta sicer preprost podvig, kot je prikazano spodaj. Imeli bomo novo posodobitev, ko bo ekipa varno pristala.

Posodobitev, 15:16 EST: Po besedah ​​Kevina Hayesa iz Spectrum News.

Posodobitev, 13:55 EST: Adam Schefter iz ESPN poroča, da so vsi igralci ekipe Buffalo Bills prišli na trening ekipe na One Bills Drive in še vedno načrtujejo let v Detroit kasneje popoldne.

Posodobitev, 11:43 EST: Andy Young iz Spectrum News poroča, da policija Orchard Park in šerifov urad okrožja Erie pomagata zakoncema Bills, da prideta na letališče pravočasno za polet v Detroit.

Posodobitev, 11:19 EST: Izvršni direktor Buffalo Bills Ron Raccuia je med člani organizacije, ki se danes zjutraj vozijo po območju Orchard Parka, pobirajo igralce Billsa in jih prevažajo na letališče za let v Detroit, pravi Tim Graham iz The Athletic.

Ta let je po besedah ​​Abby Fridmann iz WIVB-TV v Buffalu predvidoma ob 15:30 EST.

Posodobitev, 9:43 EST: Letališče Buffalo je sporočilo, da so bile steze očiščene in ponovno odprte. Ostane le še ovira, kako ekipo spraviti na letališče za let.

Izvirna zgodba: The Buffalo Bills se je prebijal skozi ogromne snežne zamete, da bi prej pobegnil v Detroit na tekmo profesionalnega nogometa in bo to poskusil ponoviti danes (sobota) pred jutrišnjo “domačo” tekmo proti Cleveland Browns na Ford Fieldu.

Ne bo lahko. Letališče Buffalo je to objavilo v petek zjutraj vzletno-pristajalne steze so zaradi snega začasno zaprtei.a izdana je bila prepoved potovanja v mesto Buffalododati že obstoječe prepovedi v okoliških območjih.

V Orchard Parku v New Yorku je v 24-urnem obdobju od četrtka do noči na petek padlo rekordno sneženje zvezne države New York, v tem časovnem okviru je zapadlo 66 centimetrov snega.

Današnji zakoni imajo dva očitna cilja, ki bosta oba pustolovska:

  • Priti na letališče
  • Poleti v Detroit

Dokler je letališču sposobno pravočasno očistiti vzletno-pristajalno stezo – in to je še vedno velik “če”, glede na to, da se pričakuje, da bo sneg nehal padati do nedelje – je to lažja od obeh ovir. Priti do letališča bi lahko bilo nekoliko težje.

Nekdanji Billsov center in sedanji radijski barvni analitik Eric Wood, ki je bil leta 2014 del Billsove ekipe, ki je imela tekmo redne sezone proti New York Jets iz istega razloga je v soboto zjutraj spomnil navijače, da so podjetni domačini z motornimi sanmi ekipi pomagali priti na letališče za let v Ford Field.

Tega zaupanja, da bo Buffalo našel način, da premaga Detroit, morda ne delijo vsi. Če pride do kakršnih koli nadaljnjih zapletov, je možno, da bi se Bills soočili s situacijo ravno v tem trenutku – ali pa bo morala NFL razmisliti o spremembi časa začetka.

To objavo bomo posodabljali danes ves dan, ko se potovanje Bills nadaljuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *