Apple morda razvija lastno platformo Metaverse – Metaverse Bitcoin News

Tehnološki in komunikacijski velikan Apple morda razvija svoj metaverzum, saj je pred kratkim objavil več prostih delovnih mest na področju virtualne resničnosti (VR) in razširjene resničnosti (AR). Ena objava za delovno mesto izrecno zahteva inženirje z izkušnjami pri razvoju »3D svetov mešane resničnosti« za Technology Development Group, oddelek podjetja za navidezno resničnost.

Apple morda dela na lastni ponovitvi metaverzuma tipa ‘Horizon Worlds’

13. novembra je Apple izdal vrsto objav za delovna mesta, ki lahko ponudijo nekaj perspektive o smeri, ki jo ubira podjetje v smislu tehnološkega metaverzuma.

Po navedbah Bloombergpodjetje trenutno išče inženirje za razvoj vsebine za svoje prihajajoče slušalke VR, ki bodo domnevno vsebovale zaslone visoke ločljivosti, nabor več kot 10 kamer in opremljene z najnovejšim Applovim čipom M2, ki je eden najhitrejših na svetu. industrija.

Ena od objav za delo izrecno zahteva inženirje z znanjem za razvoj 3D sveta mešane resničnosti. Ta poteza bi lahko pomenila, da Apple že dela na lastni ponovitvi platforme metaverse, kot je Meta Horizon Worlds, kjer se lahko uporabniki srečujejo, komunicirajo in gradijo svoje lastne svetove.

Seznam delovnih mest navaja, da bodo izbrani inženirji “zgradili orodja in okvire za omogočanje povezanih izkušenj v svetu mešane resničnosti 3D.”

Drugo delovno mesto zahteva inženirje, da zgradijo 3D video platformo z vsebino, primerno za doživljanje prek strojne opreme za navidezno resničnost. Technavia poročilo o prihodnosti metaverzuma v zabavi, objavljenem 11. novembra, prav tako napoveduje porast tovrstnih izkušenj in napoveduje, da bo v prihodnjih letih postalo trend, ki bo spodbudil rast interaktivne filmske industrije.

Applov metaverzalni strah

Podjetje in njegovi vodje so se bali, da bi različne virtualne izkušnje, ki so trenutno znane kot metaverzum, imenovali metaverzum. Tim Cook, izvršni direktor Appla, meni, da je izraz preveč dvoumen in ga je mogoče razlagati na različne načine.

kuhaj rekel Svetla publikacija:

Zame je vedno pomembno, da ljudje dobro razumejo, kaj nekaj je. In res nisem prepričan, da vam povprečen človek lahko pove, kaj je metaverzum.

Nasprotno pa Cook močno verjame v AR in v to, kaj bi lahko prinesel uporabnikom te tehnologije, in jo opisuje kot “globoko tehnologijo, ki bo vplivala na vse.”

Kaj menite o Applovi možni platformi metaverse? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Sergio Goščenko

Sergio je novinar o kriptovalutah iz Venezuele. Sebe opisuje kot zamudnika, saj je vstopil v kriptosfero, ko so se cene decembra 2017 dvignile. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je pod vplivom razmaha kriptovalut na družbeni ravni, ponuja drugačen pogled na uspeh kriptovalut in kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in nimajo dovolj storitev.

Zasluge za slike: Shutterstock , Pixabay , WikiCommons , Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenega, davčnega, pravnega ali računovodskega svetovanja. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *