Amazonove Fire Tablete so v prodaji zgodaj na črni petek

dve gasilski tablici

Te razprodaje so Fire! Vendar ne bo trajalo večno – zato pojdite po nakupih! (Foto: Amazon)

Zgodi se: The Začele so se zgodnje ponudbe za črni petek, in prihajajo kar naprej. Danes se vse vrti okoli naprav Amazon. Na vašem seznamu počitnic mora biti nekdo, ki si zasluži a Požarna tablica (ti, morda?). Trenutno ga lahko izberete za neverjetnih 40 $. Skoraj vsak model je v prodaji — vključno s Fire 8 in Fire 10 — nekateri po najnižjih cenah, kar smo jih kdaj videli. Te ponudbe ne bodo trajale dolgo, zato bi bilo pametno, da zgrabite tablico (ali dve) zdaj, ko še lahko. Ne veste, katero možnost izbrati? Spodaj vam dešifriramo razlike. Pojdi!

Amazon

Fire 7 tablica

40 $60 dolarjevPrihranite 20 $

Amazonov začetni tablični računalnik Fire 7 ima čudovit 7-palčni zaslon za kompakten in lahek občutek. Vgrajenega pomnilnika ima 16 GB.

40 $ na Amazonu

Ta cenovno izjemno ugoden model je dvakrat bolj vzdržljiv kot Apple iPad Mini iz leta 2021. Razširljiv trdi disk (do 512 GB) vam omogoča, da uživate v desetinah TV epizod in pesmi, lokalno, brez internetne povezave. Hvaležni nam boste, ko boste s tem lepotcem vzeli svoj naslednji šesturni let! “Edino obžalujem, da nisem nadgradil prej,” je potožil en recenzent Amazona.

Amazon

Tablica Fire HD 8

45 $90 dolarjevPrihranite 45 $

Še ena denarnici prijazna tablica – še posebej s 50-odstotnim popustom – ta model ima sijajen 8-palčni HD zaslon in neverjetnih 12 ur delovanja baterije.

45 $ na Amazonu

Pretakajte filme, glejte videoposnetke ali igrajte igre z izboljšanim WiFi-jem in ves dan uživajte v preneseni vsebini zahvaljujoč bateriji, ki zdrži 12 ur. Vrata USB-C omogočajo lažje polnjenje, ko je potrebna dodatna energija.

“Ta Fire 8 je zelo lepa nadgradnja,” je zapisal Fire tablični ventilator. »Čeprav le 1 palec večji [than the Fire 7], naredi videz ravno pravšnji. Ločljivost zaslona je ostrejša, pomnilnik je večji, hitrost procesorja je višja, RAM je večji, baterija je boljša in zdrži dlje. Čeprav sem bil zadovoljen s svojim starim, me ta še bolj veseli!”

Amazon

Tablični računalnik Fire HD 8 Plus

55 $110 dolarjevPrihranite 55 $

S 3 GB RAM-a in zmogljivim štirijedrnim procesorjem Fire HD 8 Plus zagotavlja gladko izkušnjo, ne glede na to, ali brskate po spletu ali gledate svojo najljubšo oddajo.

55 $ na Amazonu

S to nadgradnjo Fire 8 dobite več RAM-a, zmogljivejši polnilec in celo zmožnosti brezžičnega polnjenja! To pomeni, da je hkrati hitrejši in še bolj prenosljiv. (Zato “plus” v njegovem imenu.)

Recenzenti pravijo, da je popolna alternativa veliko dražjim iPadom: “Naša družina je imela toliko iPadov, iPad Airov, iPad mini … in lahko rečem, da ko smo kupili popolnoma novega, smo bili v času izdaje ljubezen. Medeni tedni na žalost ne trajajo večno, tablete pa tudi ne,” je priznal en spreobrnjenec ognja. “Ta mali tablični računalnik Fire Tablet je po kakovosti vsaj enakovreden 600 $ iPad Mini.”

S Fire HD 10 uživajte v do 12 urah branja, brskanja po spletu prek WiFi, gledanja videoposnetkov in poslušanja glasbe od koder koli! Dobite tudi rezervno napajanje prek vrat USB-C (2.0) in izjemno izboljšano vzdržljivost – Fire HD 10 je 1,7-krat večji več bolj vzdržljiv kot najnovejši iPad 10.2, zahvaljujoč zaslonu iz ojačanega aluminosilikatnega stekla. Full HD pomeni, da imate več kot 2 milijona slikovnih pik za izboljšanje užitka v oddajah, filmih in še več v popolni visoki ločljivosti.

“Ugotovil sem, da ga uporabljam pogosteje, kot sem kadar koli uporabljal svoj iPad,” poroča ena zadovoljna stranka. »Zame je prava velikost zaslona, ​​da sem produktiven in hkrati [providing] neskončna zabava. Dodajte etui, tipkovnico in pisalo — in pripravljeni ste!”

Dodatni GB RAM-a na tem modelu Fire 10 Plus pomeni hitrejšo obdelavo, tako da lahko nemoteno igrate mobilne igre in veliko lažje uživate v slikah in videih. In seveda dobite udobje brezžičnega polnjenja!

“Všeč mi je ta tablica. Kupil sem jo, da bi nadomestil starejši iPad. Ta stvar deluje enako dobro za delček cene,” pravi eden od skoraj 17.000 ocenjevalcev s petimi zvezdicami.

Iščete več odličnih ponudb za tehnologijo Amazon? Poglej to:

Slušalke in slušalke

 • Brezžične slušalke Beats Studio3 z odpravljanjem šumov

  150 dolarjev350 dolarjevPrihranite 200 $

  Amazon

 • Hibridne brezžične slušalke Tozo NC2 z aktivnim dušenjem šuma

  36 $80 dolarjevPrihranite 44 $

  Amazon

 • Slušalke JBL Live 650BTNC

  95 dolarjev200 dolarjevPrihranite 105 $

  Amazon

 • Beats Studio Buds

  99 dolarjev150 dolarjevPrihranite 51 $

  Amazon

televizorji

 • TCL 40-palčni Full HD Smart Roku TV Series 3 Class 3

  200 dolarjev350 dolarjevPrihranite 150 $

  Amazon

 • Insignia 42-palčni Smart TV serije F20 razreda Full HD 1080p

  170 dolarjev270 dolarjevPrihranite 100 $

  Amazon

 • Amazon Fire TV 55-palčni 4K Smart TV serije 4

  300 dolarjev520 dolarjevPrihranite 220 $

  Amazon

 • Sony 65-palčni 4K X80K Smart Google TV

  698 dolarjev1000 dolarjevPrihranite 302 $

  Amazon

Tablice in tehnologija

 • Anker prenosni polnilec Power Bank

  15 $22 dolarjevPrihranite 7 $

  Amazon

 • Moto G Stylus

  150 dolarjev300 dolarjevPrihranite 150 $

  Amazon

 • Android tablični računalnik Samsung Galaxy Tab A8

  149 dolarjev230 dolarjevPrihranite 81 $

  Amazon

 • Prenosni računalniki Lenovo Ideapad 3 (2022)

  365 dolarjev959 $Prihranite $594

  Amazon

Prvotno objavljeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *