6 ponudb Apple Black Friday, ki prinašajo velike prihranke pri potovalni tehnologiji


Sezona prazničnih nakupov se uradno začne čez nekaj dni.

Ko se pripravljate črtati darila s svojega seznama, si vsaj en družinski član ali prijatelj verjetno želi najnovejše Applove izdelke. Od AirPods to AirTags to računalniki Macv skoraj vsakem proračunu je veliko novih tehnologij, ki bodo zagotovo naredile vtis.

Poleg tega lahko razmislite o večji tehnološki nadgradnji, pa naj bo to Apple Watch ali nedavno osvežen iPad.

Ko se bliža črni petek, lahko prihranite pri skoraj celotni liniji Applovih izdelkov. Popusti veljajo za prejšnje in trenutne generacije kiber ikon: MacBook, iPad, Apple Watches, AirPods in več.

Doslej smo pri Amazonu našli nekaj odličnih Applovih ponudb – tukaj je tisto, kar smo našli.

Apple AirTag 4 Pack

Kupite tukaj za 74 $ (prvotno 99 $).

Apple AirTags. JABOLKO

Letošnji najbolj priljubljen potovalni dodatek so nedvomno Apple AirTags. Ti majhni gumbi vam pomagajo slediti in najti najpomembnejše predmete. Ker izgubljena in oddana prtljaga z zamudo postaja sestavni del potovalne izkušnje v obdobju pandemije, je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da v svojo oddano torbo vstavite AirTag.

Morda ga boste celo želeli dodati svoji rolni deski, nahrbtniku in torbici, saj nikoli ne veste, kdaj boste na koncu preverili te predmete. Kot smo videli med letošnjim zlomom potovanj, je ugotovitev trenutne lokacije vašega predmeta brez zanašanja na informacije o letalski družbi neprecenljiva. Evo, kako boste morda lahko sloj na nekaj dodatnih prihrankov če imate kreditno kartico American Express.

Prijavite se na naše dnevne novice

Sorodno: Katera je najboljša kreditna kartica za nakupe Apple?

2022 MacBook Air

Kupite ga tukaj za 1.049 $ (prvotno 1.199 $).

2022 MacBook Air. JABOLKO

Jabolka novi MacBook Air je potovalni stroj iz sanj. Prenovljena tanka in lahka zasnova omogoča izjemno preprosto prenašanje tega računalnika, prenosnik pa ima nekaj resnih funkcij. Zahvaljujoč novemu čipu M2 boste brez težav opravljali večopravilnost, hkrati pa boste dosegli impresivno celodnevno življenjsko dobo baterije. Računalnik sem uporabljal 19 ur zapored na najdaljšem letu na svetu in pristal s približno 86 % napolnjenosti. Druge izboljšave vključujejo tipkovnico polne velikosti, nadgrajen 13,6-palčni zaslon in 1080p FaceTime HD kamero.

Sorodno: 6 razlogov, zakaj bi lahko bil novi Applov MacBook Air ultimativni potovalni prenosnik

2022 AirPods Pro (2. generacija)

Kupite tukaj za 199,99 USD (prvotno 249 USD).

2022 AirPods Pro (2. generacija). JABOLKO

Te slušalke zagotovo so dovolj zmogljiv, da je priljubljen večini potnikov. bil sem letite naokoli z novimi AirPods Pro v zadnjih nekaj tednih in bili še posebej navdušeni nad izboljšanim dušenjem hrupa, ki je zdaj dvakrat močnejše kot prej. Ohišje za polnjenje je bilo posodobljeno z boljšo podporo za Find My in zvočnik, zaradi česar ju je lažje najti v torbi. Druge nadgradnje vključujejo bolj prilagodljivo prileganje in podaljšano življenjsko dobo baterije. Poleg tega so naprodaj po najnižji ceni v zadnjih 30 dneh pri Amazonu, zato jih ne pozabite kupiti, dokler so še na zalogi.

Sorodno: Po 10.000 prevoženih miljah so Applovi najnovejši AirPods Pro moja nova potovalna izbira

AirPods (druga generacija)

Kupite tukaj za 79 $ (prvotno 159 $).

Apple AirPods (druga generacija). AMAZON.COM

Čeprav te dolge slušalke AirPods nimajo funkcije odpravljanja hrupa, bodo zaradi 50-odstotnega popusta zagotovo uspele. V primerjavi s prvotnimi slušalkami AirPods vključujejo več novih funkcij, vključno z izboljšanim zvokom in daljšo življenjsko dobo baterije. Priročni senzorji vam omogočajo, da prekinete in nadaljujete predvajanje glasbe, tako da odstranite slušalke, medtem ko “Hey Siri” zdaj aktivira prostoročno glasovno upravljanje. To so morda slušalke AirPods osnovnega razreda, vendar so odličen način, da vstopite v ekosistem AirPods po dostopni ceni.

Sorodno: 9 načinov, kako prihraniti več na Amazonu

2022 Apple iPad Air

Kupite ga zdaj za 551 $ (prvotno 599 $).

Apple iPad Air. JABOLKO

Applov iPad srednjega razreda je bil v začetku tega leta deležen velike osvežitve. Zdaj ga poganja izjemno hiter čip M1, zaradi česar je večopravilnost preprosta. Izjemno široka kamera z 12 milijoni slikovnih pik podpira Applovo lastniško tehnologijo Center Stage, ki zasije v vseh vaših službenih klicih od koder koli Zoom ali Facetime. Poleg tega je zaradi novih nadgradenj, kot sta mobilna povezljivost 5G in vrata USB-C, ta iPad primeren za skoraj vsakogar. Izbirate lahko celo med petimi živahnimi barvami.

Apple Watch SE

Kupite tukaj za 229 $ (prvotno 249 $).

Apple ure. JABOLKO

To je Applova najnovejša in najbolj dostopna ura in s prihrankom 20 USD je zdaj na Amazonu po najnižji ceni v zadnjih 30 dneh. Model SE ponuja osnovno izkušnjo Apple Watch, vključno s sledenjem dejavnosti, obvestili o srčnem utripu in popolnoma povezano izkušnjo z vašim iPhoneom. Poleg tega vam bodo nove varnostne funkcije, kot je zaznavanje trčenja, pomagale opozoriti prve posredovalce, če ste pomotoma udeleženi v prometni nesreči. S preoblikovanim zadnjim delom ohišja se Apple Watch SE popolnoma ujema s tremi klasičnimi zaključki ohišja — srebrno, zvezdno in polnočno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *