5 najbolj priljubljenih naprav Apple, ki jih ne bi smeli posodobiti

Več naprav Apple je zdaj starih več kot 18 mesecev in z novo strojno opremo, ki bi jim lahko prinesla dragocene izboljšave na obzorju, in večina tega že obstaja v drugih napravah, obstaja pet pomembnih izdelkov, za katere se zdi, da jih je treba posodobiti.

5 najbolj zaostalih naprav Apple in funkcije posodobitve 1
Medtem ko nekatere naprave, kot sta Pro Display XDR in HomePod mini Verjetno tudi zaradi posodobitve obstaja vsaj pet večjih Applovih naprav, za katere se zdi, da zamujajo z osvežitvijo – kjer bi novi model lahko prinesel pomembne izboljšave. Podobno s časom postaja Apple čedalje težje upravičiti, da pusti te naprave v svoji liniji izdelkov brez posodobitev strojne opreme.

Bodite prepričani, da kontaktirate MacRumors Vodnik za kupce za nenehne posodobitve o starosti in statusu vseh izdelkov, ki jih je izdal Apple, pa tudi, kdaj je mogoče upravičeno pričakovati posodobitve glede na to, kdaj so bili novi modeli izdani v prejšnjih letih.

5. iMac

Trenutni model, izdan aprila 2021 (star eno leto in sedem mesecev).

Čeprav obstaja spor o tem, ali bo Apple to storil ponovno predstaviti večji model iMactrenutni model s 24-palčnim zaslonom M1 čip – kar pomeni, da je zastarel v primerjavi s 13-palčnim MacBook Pro, preoblikovan MacBook Airin iPad Pro. Apple napovedal čip M2 v začetku junija letos na WWDC, in ker tri različne naprave zdaj vsebujejo čip, iMac je zrel za nadgradnjo čipa.

m1 imac


Vendar pa poročajo iz Bloomberg‘s Mark Gurman predlagamo, da ‌iMac‌ z M2 čip je ni na obzorju. Po seriji Macov ‌M2‌ je Gurman dejal, da bo novi ‌iMac‌ med prvimi M3 linija Macov, ki bo vključevala posodobljen 13-palčni ‌MacBook Air‌, povsem nov 15-palčni ‌MacBook Air‌ in potencialno nov 12-palčni prenosnik, ki je “še v zgodnjem razvoju.”

Čip ‌M3‌ naj bi bil zgrajen na 3nm tehnologiji TSMC, za razliko od ‌M1‌ in ‌M2‌, ki sta bila zgrajena s 5nm procesom. Pričakuje se, da bo naprednejši proizvodni proces prinesel znatne izboljšave v zmogljivosti in učinkovitosti.

Naprava naj bi bila naslednik trenutnega ‌M1‌ ‌iMac‌ i morda bo predstavljen šele konec leta 2023 po besedah ​​Gurmana najhitreje, kar pomeni, da bo morda minilo nekaj časa, preden se bo pojavil nov ‌iMac‌. Ni jasno, zakaj bi Apple opustil ‌iMac‌ iz ‌M2‌ čipa in čakal, da bo na voljo čip ‌M3‌, še posebej, ker to pomeni, da bo trenutni model ‌M1‌ na voljo še kar nekaj časa.

4. AirPods Max

Trenutni model, izdan decembra 2020 (star 1 leto in 11 mesecev).

Predstavljen pred skoraj dvema letoma, AirPods Max so najstarejše slušalke AirPods, ki so še vedno v Applovi liniji izdelkov. Čeprav so najdražji AirPods s ceno 549 $, ‌AirPods Max‌ nimajo številnih funkcij, zaradi katerih so prišli v drugo generacijo AirPods Pro v začetku tega leta.

airpods max flat


Poleg čipov H2, znatno izboljšanega aktivnega odpravljanja šumov, povezljivosti Bluetooth 5.3, prilagodljive preglednosti, senzorjev za zaznavanje kože, čipa U1 in natančnega iskanja, obstaja veliko pomembnih funkcij, ki jih še čaka ‌AirPods Max‌. Slušalke bi lahko imele koristi tudi od a osvežen izbor barvnih možnosti, MagSafe ali USB-C polnjenje, Conversation Boost ter odpornost proti znoju in vodi.

Status nove generacije ‌AirPods Max‌ trenutno ni jasen. Maja 2021 je Gurman dejal, da je Apple to storil ne deluje aktivno na slušalkah AirPods Max druge generacije, ni pa znano, ali je še vedno tako. Ker se zdi, da Apple lansira en nov izdelek AirPods na leto, bi lahko bil ‌AirPods Max‌ naslednji za osvežitev.

3. Začetni Mac Mini

Trenutni model, izdan novembra 2020 (star dve leti).

M1 Mac mini je Applov najstarejši silicijev Mac najnovejše generacije in bi mu, tako kot 24-palčnemu ‌iMac‌, lahko koristila nadgradnja na ‌M2‌ čip.

m1 mac mini


Čeprav bi dodajanje čipa ‌M2‌ v ‌Mac mini‌ verjetno zahtevalo omejene notranje spremembe, Apple tega doslej ni upošteval. Poročila v začetku tega leta namigoval, da je Apple prvotno “imel načrte” za predstavitev novih modelov ‌Mac mini‌ leta 2022, vendar ti dogovori so “verjetno prekinjeni” V korist popolnoma novi Mac Studio. Novi ‌Mac mini‌ s ‌M2‌ čipom naj bi bil še vedno v pripravi za lansiranje nekje leta 2023.

2. Mac Pro

Trenutni model, izdan decembra 2019 (star dve leti in 11 mesecev).

The Mac Pro je eden zadnjih modelov Mac s procesorjem Intel, ki je še vedno v prodaji, in edina preostala linija izdelkov Mac brez možnosti Apple silicijevega čipa. Povsem nov model, ki končno prinaša Apple silicij v linijo vrhunskih profesionalnih računalnikov Mac, se pričakuje že več kot dve leti. Na svojem dogodku “Peek Performance” v začetku tega leta je Apple celo neposredno dražil predstavitev Apple silicon Mac Prorekoč “to je za drug dan.”

mac pro tower od blizu


Že prej so bila objavljena poročila p manjši model Mac Pro umeščen nekje med ‌Mac mini‌ in ‌Mac Pro‌, je bilo težko vedeti, kaj pričakovati od prihodnosti vrhunske ‌Mac Pro‌ linije, zdaj pa je jasno, da se mnoge od teh govoric nanašajo na Mac Studionekoliko pojasnjuje, kaj lahko pričakujemo od naslednje generacije ‌Mac Pro‌.

Več poročil iz Bloomberg‌Mark Gurman‌ o silikonih Apple ‌Mac Pro‌ možnosti čipov in specifikacije ponuja precej jasno sliko o tem, kaj lahko pričakujete od novega vodilnega Maca. Po besedah ​​Gurmana bodo uporabniki domnevno lahko konfigurirali novi ‌Mac Pro‌ z »‌M2‌ Ultra« in »M2 Extreme“Možnosti čipov.

Vendar pa je poleg osnovnih specifikacij trenutno le malo znanega o zasnovi naprave, vratih, zmogljivosti in potencialu za modularnost in prilagajanje v resničnem smislu. Apple naj bi predstavil Apple silicon ‌Mac Pro‌ naslednje letoin lahko pride z a “Pro” različica Studio Display z mini-LED ploščo in podporo za ProMotion.

1. Intel Mac Mini

Trenutni model, izdan oktobra 2018 (star štiri leta in en mesec).

Medtem ko ‌M1‌ ‌Mac mini‌ ponuja začetni model v liniji, je vrhunski ‌Mac mini‌ še vedno ima Intel procesor. Vrhunski ‌Mac mini‌ je bil teoretično osvežen leta 2020, ko je Apple podvojili prostor za shranjevanje v napravidrugače pa je enak modelu unibody Space Gray iz leta 2018.

2018macminifront


Domneva se, da je Apple Že nekaj časa delam na novem Mac miniju. Možnost zamenjave starejšega vrhunskega modela z Applovim silicijskim strojem je bila prej v središču govoric o novem Mac miniju, zdaj pa se zdi, da bi lahko hkrati osvežili tako osnovne kot tudi vrhunske modele. čas. Domneva se, da Apple dela na dveh različicah naslednje generacije ‌Mac mini‌, eni s standardnim “M2” čip in še en model višjega razreda z Čip “M2 Pro”..

Novi vrhunski ‌Mac mini‌ z Apple silicijem bi lahko pridobil izjemno zmogljivost in učinkovitost v primerjavi s trenutnim modelom ter imel več vrat Thunderbolt kot začetni model. Je tudi potencial preoblikovanja. Kot stroj, ki je bil ustvarjen več kot dve leti, preden je Apple začel prehod na lastne silicijeve čipe po meri v Macu, in dve leti od osvežitve osnovnega ‌Mac mini‌, se zdi, da je vrhunski ‌Mac mini‌ najbolj priljubljena naprava Apple potrebo po osvežitvi strojne opreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *