15 najboljših daril za video igre za igralce 2022

Kje ste bili dve jeseni nazaj, ko je PlayStation 5 končno prišel na trg? Kaj pa XBOX Series X? Verjetno ste se znašli na podobnem mestu kot vsi drugi igralci, ne glede na to, ali so navdušeni ali amaterski, in delajo vse, kar je v njihovi moči, da bi se dokopali do enega od teh želene konzole. A glede na to, da je od njihove izdaje minilo že nekaj let, lahko z gotovostjo trdimo, da so vstopili v fazo trenutne generacije, kar dokazuje, da čeprav nobena možnost ni tako futuristična, kot je bila ob izidu, sta še vedno najbolj vroča možnost v svetu. ponuditi vesolje. Seveda se ta izraz nanaša na vse novosti, zato smo zožili izbor najboljših daril v tem prazničnem času za vaše najljubše igričarje.

Fotografija: Microsoft

XBOX Game Pass

Odločitev med XBOX Series X in PlayStation 5 je morda za nekatere enostavna, vendar Game Pass vztraja, da navdušeni igričarji morda ne bodo potrebovali ne enega ne drugega. S to naročniško storitvijo podarite takojšnje igranje kjer koli in kadar koli.

dar iger

V letu 2022 je bilo nekaj zelo dobrih rezultatov pričakovane igre odložen še za eno leto, vendar je igralcem še vedno ponudil številne odlične možnosti, vključno s tem predstavljenim triom, ki se ujema z vsako večjo konzolo.

SUPER MARIO ENCIKLOPEDIJA

Poleg nove igre Zelda je 250 strani vredna izkušnja Super Mario vse, kar si fanatiki Nintendo resnično lahko želijo, in ta omejena izdaja enciklopedija ima vse pomembne informacije o vsem priljubljenem vodovodarju.

Foto: SEGA

SEGA GENESIS MINI 2

Kako bi lahko SEGA naredila svoj originalni Genesis Mini še boljši, se sprašujete? Z dodajanjem več kot 15 svojih najljubših iger in omogočanjem hitrejšega delovanja je to pot.

Fotografija: Nintendo

GAME BOY COLOR

Vzemite svoje stare Pokémon kartuše, ker imamo popolno darilo za igralce iger iz 90-ih. Igra Nintendo Game Boy Color, ki je spremenila igro, je bila prelomnica za ročne igrezdaj pa trgovina Amazon Renewed obnavlja modele v odličnem stanju.

Fotografija: WD_Black

wd_bČRNI 5TB ZUNANJI TRDI DISK

Najnovejše izdaje so odlične samo, če imate dovolj prostora za predvajanje s tega najbolj prodajanega trdega diska WD_ČRNA opremljen je z neverjetnimi 5 TB prostora za shranjevanje do 125 iger.

Fotografija: Sony

DUALSENSE ULTRA

Sonyjev prvi visoko zmogljivi krmilnik je prišel na sceno v začetku tega leta na veselje nekdanjih lastnikov Mad Catz. Popolnoma prilagodljiv pripomoček je opremljen z dodatnim parom sprožilcev in zamenljivimi gumbi za najboljšega tekmeca.

Fotografija: LEGO

PREBERITE ATARI 2600

Uživajte v tehnološki nostalgiji zahvaljujoč LEGO-jevemu celovitemu pristopu k ikoničnemu Atariju 2600. Sestavljen je iz več kot 2500 opekenova zgradba izdelovalca igrač vsebuje nekaj pristnih poklonov, ki jih bodo retro igralci zagotovo cenili.

Foto: SteelSeries

STEELSERIES APEX PRO TIPKOVNICA

Ta programabilna tipkovnica iz SteelSeries ima vse funkcije klik-clack, brez zamikov, ki jih računalniški igričarji iščejo v igralni tipkovnici, da ne omenjamo bistvenega niza osvetlitve RGB.

Foto: Bose

GAMING SLUŠALKE BOSE QUIETCOMFORT SERIES 35

Pomagajte igralcu v svojem življenju, da se vključi v zabavo z najboljšimi igralnimi slušalkami za odpravljanje hrupa v svojem razredu Boseopremljen z mikrofonom za odpravljanje šumov, ki zagotavlja, da med bitko ne bo zaznal neželenega hrupa v ozadju.

Fotografija: Nintendo

NINTENDO STIKALO OLED

Z izboljšano grafiko in razmeroma večjim zaslonom ni razprave o tem, ali je dodatnih 50 USD vredno Nintendove premije. Preklopni model vredno je porabiti. Poleg tega je edina razprava med temi volitvami in našimi naslednjimi.

Fotografija: Sony

SONY PLAYSTATION 5

Bilo je le vprašanje časa, kdaj se bo pojavil ta izmuzljivi stroj. PS5 z Unreal Engine govori zase, vprašanje je le, če ga boste lahko dobili.

Foto: Herman Miller

igralni stol herman miller vantum

Oblikovanje doma ikona Hermanu Millerju ni tuje, da popestri igralčev osebni prostor, njegov na novo izdani stol Vantum pa je popoln dodatek k mizi vsakega navdušenega računalniškega igralca. Zagotavlja naprej nagnjen položaj za optimizirano udobje in poglobitev v igro.

Fotografija: Razer

Prenosnik RAZER BLADE 14

to Pripravljen za VR Kos opreme je popolna nadgradnja za prenosnik povprečnega streamerja, saj ponuja vrhunsko grafiko, hitro delovanje in seveda RGB osvetlitev od vrha do dna.

Fotografija: Samsung

MONITOR SAMSUNG 55″ ODYSSEY ARK 4K

Samsung je v začetku tega leta postavil industrijski standard s svojim očarljivim 55-palčnim ukrivljenim monitorjem, ki se ponaša s čudovitim kontrastnim razmerjem milijon proti ena, ki utira pot neprimerljivim barvam in globini. Če ste pripravljeni zapraviti največ dolarjev, tega ne predvidevajte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *